CHP´DEN MANAVLARA DAVET!

CHP´DEN MANAVLARA DAVET!

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, ?Ata yadigârı Süleyman Şah´ın topraklarını geri almak için gelin CHP´ye üye olun birlikte çalışalım?dedi.

 

İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve yeni yönetimini parti lokalinde ziyaret etti.

 

MANAV TATLISI İKRAM ETTİLER

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, ?Bu akşam Manavlar Derneği Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları teşkilatı ile birlikte, kısa bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl ilçe Başkanlığına seçilen Halil Büyükışıklar ve yönetim kuruluna ayrıca yeni seçilen gençlik kollarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Seydi ağabeyimizin meşhur manav tatlısı olan Kabak tatlısını ikram ettik. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz? dedi.

 

ÖRF VE ANELELERİMİZİN DEĞERİNİ BİLİYORUZ

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ise, ?İnegöl Manavlar Kültür ve Dayanışma Derneğinin bu nazik ziyaretinden ve Seydi ağabeyimizin meşhur kabak tatlısından dolayı teşekkür ediyoruz. İnegöl´ün en kapsamlı ve pozitif STK´sı olan manavları Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu ve 92 yıllık çınarı Cumhuriyet Halk Partisi´nde bizlerle birlikte, devletin bütünlüğü ve Misak-ı Milli sınırlarımızın korunması ilkesi ile, kaybettiğimiz Ata yadigârımız Süleyman Şah Türbesi´nin topraklarını geri almak için çalışmaya ve üye olmaya davet ediyoruz. Bu güzel coğrafyada örf ve anelelerimizin değerini biliyoruz. Anadolu´nun gerçek sahipleri sizlersiniz ve büyük Türkiye Cumhuriyeti sizlerin sayesinde var.Kurucusu olan CHP´de sizler için varolmaya devam edecek? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04