www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

CHP’den KOBİ’lere ziyaret

CHP’den KOBİ’lere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, KOBİ’lerin sorunlarını yerinde inceleyip raporlandırma yapmak üzere ilçede incelemelerde bulundu.

CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, CHP Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirme ile pandemi tedbirleri çerçevesinde İnegöl’de KOBİ (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri ziyaret ederek isteklerini, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yapılan ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun şöyle konuştu: “Geçtiğimiz haftalarda da milletvekillerimizle birlikte üreticilerimizi ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik ve rapor halinde İl Başkanlığımıza gönderdik. 21 Ekim’de Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle Milletvekilimiz Prof. Dr. Yüksel Özkan ile birlikte KOBİ’lerin yaşadıkları sıkıntıyı yerinde incelemek ve üreticilerimizin çözüm önerilerini dinlemek amacıyla ilçemizin düzenlemiş olduğu program çerçevesinde KOBİ statüsündeki farklı sektörlerden 6 işyerimizi ziyaret ederek işletmelerimizin sorunlarını dinledik, değerlendirmelerde bulunduk. İşletmelerimiz ekonomik sıkıntının pandemi nedeniyle daha da arttığını dile getirdi. İşletmelerimiz mobilya kenti İnegöl’ün Suudi Arabistan ve Kuzey Afrika’daki pazar daralmasından etkileneceğini ifade etti ve bir anca önce yeni pazarların açılmasını talep etti.

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak üreticilerimizin haklı taleplerinin yanındayız.”

Bursa Milletvekili Yüksel Özkan da ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yaparak şu ifadelerde bulundu: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle Bursa’daki KOBİ’ler hakkında çalışmamızı yapıp Genel Merkezimize sunacağım. Bu anlamda Bursa’daki değişik sanayi sitelerini ziyaret ettim. Bugün de İlçe Başkanımızın organize ettiği çalışmayla İnegöl’de KOBİ’leri ziyaret ettik.  Üreticilerimiz çok ciddi oranda ara eleman sıkıntısı çektiklerini ancak endüstri meslek liselerinin kendi iş kollarına ilişkin ara eleman yetiştirmeyi planlamadıklarını ifade etti. Biz alandan aldığımız bilgileri Genel Merkezimize rapor halinde sunacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da önümüzdeki günlerde çözüm önerilerini de içerecek şekilde KOBİ’lerin sıkıntılarını rapor halinde kamuoyuyla paylaşacak”



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29