CHP'den saldırganlara tepki!

CHP

Afiş ve broşürlerinin yırtıldığını söyleyen CHP İnegöl İlçe Başkanı Bengül Kavlan, “Az kaldı, eli, kötülük için uzananlar değil, eliyle kalp yapanlar kazanacak.” dedi.

Seçimlere sayılı günler kala liderlerin söylemleri bir takım partililerin hukuk dışı eylemlerine dönüşüyor. Erzurum’da CHP’li İmamoğlu’na yapılan saldırının ardından, İnegöl’de kimliği belirsiz kişiler CHP’nin broşür ve afişlerine yırtarak zarar verdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan İlçe Başkanı Bengül Kavlan,Az kaldı, Eli, kötülük için uzananlar değil, eliyle kalp yapanlar kazanacak! Yüzünüzden gülümsemeyi, yüreğinizdeki umudu asla yitirmeyin. Ülkemizi yönetmeye talip militarist bir koalisyon var. SADAT'çılardan, Sinan Ateş'i öldüren torbacılardan, beşli çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir kadro.”

 Afişlerimizi, billboardlarımızı yırtanlar var

“Seçim ofislerimize saldıranların, amaçları bizleri korkutmaktır.  Amaçları vatandaşlarımızı çalışmalardan ve Sandıktan uzak tutmaktır. Oysa onlar şunu bilmiyor; Türkiye makul çoğunluğun ülkesidir. Ötekileştirenlerin değil. Sevgiyle bakan çoğunluk, bu kötülüğü bitirecek. Sevgili dostlar, biz genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği gibi millet ittifakı bileşenleri olarak 14 Mayıs'a odaklandık bizler İnegöl'de ve tüm Türkiye'ye de uyum içerisinde sevgi, hoşgörü ile çalışıyoruz. Sizlerde, Sevgi sözlerinin egemen olduğu, birleşe birleşe kazanacağımız hak, hukuk ve adaletin egemenliğine odaklanın. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır, bunu da ödemeye hepimiz hazırız.”dedi.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00