Çiftçinin Dilinden Anlayan Milletvekili İstiyoruz

Çiftçinin Dilinden Anlayan Milletvekili İstiyoruz

Demokrat Parti İnegöl teşkilatının yapmış olduğu ziyarette konuşan Ziraat odası Başkanı Sezai Çelik, “Avukat, doktor, müteahhit bizi TBMM de temsil edemiyor, bunlar bizim dilimizi konuşmuyor bizim dilimizden de anlamıyor. Çiftçi olarak bizim düşünce

DP İnegöl İlçe Başkanı Selim Sani milletvekili aday adayı Yaşar Akarslan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Demokrat Parti’nin Türk siyasetinde yerinin büyük olduğunu belirterek, “Gerek ilk kuruluşunda ki Demokrat Parti gerekse devamındaki Adalet Partisi  ve daha sonra ki DYP’nin yeri büyük ve hizmetleri çoktur. Bu hizmet yarışı bugün kim iktidar da varsa onlarda aynı düşünceyle Türkiye’yi en iyi yerlere getirmek için mücadelelerini yapıyorlar mutlaka. Tabi bizim çiftçi olarak memnun olduğumuz yerler var, memnun olmadığımız noktalar var. Önümüzde bir seçim var. Avukat, doktor, müteahhit bizi TBMM de temsil edemiyor, bunlar bizim dilimizi konuşmuyor, bizim dilimizden de anlamıyor. Çiftçi olarak bizim düşüncelerimiz çiftçi olarak en azından 50-60 çiftçinin meclise girmesidir. Bugün Faruk Çelik Bursa milletvekili bir bakan Bursa’ya çok büyük hizmetleri oluyor ancak bize hiçbir faydasının olmadığını düşünüyoruz, Milletvekili Ali Koyuncunun bize daha çok hizmetleri oluyor. Onun için biz meclis de daha çok çiftçi görmek istiyoruz. Bizim dilimizi anlayan insanları orada görmek istiyoruz. Ellerinde tarım politikaları ile buraya ziyarete geliyorlar önemli olan bunları faaliyete geçirmek. Onun için kim bize yakında biz de onlara yakın olmayı düşünüyoruz” dedi.  

İnegöl Demokrat Parti İlçe Teşkilatı olarak Ziraat Odasını ziyarete geldiklerini bildiren DP İlçe Başkanı Selim Sani,  “Ziraat odası örnek alınacak bir kongre yapmıştır. Göreve seçilen Başkan Sezai Çelik’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik bu işi severek, bilerek ve vatandaşlara en güzel yaklaşımları yaparak görevini en iyi şekilde yaptığını düşünüyorum. Ziraat Odasını Türkiye de bulunan odalar arasında en önemli oda olarak görüyorum. İnegöl Ziraat Odası 1963 yılında kuruldu. O zamandan bu zamana kadar başkanlık yapanların görevlerini en iyi şekilde yaptığını düşünüyorum” diye konuştu.  

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07