ÇİFTE STANDART TEPKİSİ

ÇİFTE STANDART TEPKİSİ

Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, ?Şehidin evinin camı yok, Suriyeliye TOKİ´den ev veriyorlar? diyerek çifte standart yapıldığını söyledi.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, hükümetin Suriyeli mültecilere TOKİ´den ev verilecek olmasına sert tepki gösterdi.

BENİM MİLLETİMİN İHTİYACI VARKEN?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, ?Bir karış toprak için öldürülmüş, ıstıraba uğramış, bebekleri süngüye geçirilmiş, eşi cephede iken iffetine göz dikilmiş, yokluk ve açlıkla mücadele etmiş, günümüz hala bu vatan için gencecik fidanları toprağa vermiş bu ülkenin onurlu vatandaşları oy uğruna dün Suriye cephesinde Mehmet´i sırtından vuran, vatanını savunmaktan kaçmış, zangoç gibi ortalıkta gezip bu ülkenin huzurunu bozmaya gelmiş ne idiğü belirsiz insanlara vereceğiz. Ve bunu süslü kelimelerle millete idrak ettiren bir iktidarla karşı karşıyayız. Biz Türk milleti olarak bize sığınmış her millete kucak açmışızdır. Yaşlısını, kadınını, çocuğunu bağrımıza basmaktan asla gocunmadık, gocunmayız da. Buna hiçbir sözümüz yoktur, olamaz. Ama eli silah tutabilecek yaşta Akdeniz ve diğer plajlarda Suriye sloganı atarak milletin huzurunu bozan, Konya´da 18 yaşında gencimizi bıçaklayıp canından eden, Türkiye´nin muhtelif her yerinde sıkıntılara yol açan, milletin hayır için verdiği evde bomba imha edip patlayan, cinsel gücü artırıyor diye Birleşmiş Milletlerin verdiği mamaları yiyip milletin çoluğuna çocuğuna tebelleş olanı da, ne bu millet bağrına basmalı ne de bu iktidar ?Güç benim, ben yaparım´ diyerek vatandaş edip bir de üzerine benim insanımın ihtiyacı varken bunlara TOKİ´den ev vermemelidir. Her şey için millete giderim diyen bu iktidar bu durum için de millete gidip sonucuna bakmalıdır. Bu millet yakın tarihte 7 düvelle paylaşmadığı bu ülkeyi korkaklarla asla paylaşmayacaktır. Biz Demokrat Parti olarak bu konunun halka sorulmasını ve referanduma gidilmesini talep ediyoruz. Ölen şehitlere rahmet, ailelerine de sabırlar diliyoruz? dedi. 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54