www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇİFTE STANDART ALIŞKANLIK YAPTI

ÇİFTE STANDART ALIŞKANLIK YAPTI

Esnafa ve sürücülere katıksız uygulanan kaldırım işgali ve park yasağı, maalesef resmi araçlara ve belediyeye gelen misafir araçlara uygulanmıyor.

Esnafa ve sürücülere sıfır tölerans uygulayan İnegöl Belediyesi`nin,  uygulamalarda ve cezai müeyyidelerde çifte standarda imza atması artık alışkanlık haline geldi

Dün öğle saatlerinde belediye binasının giriş kısmında fotoğraflanan manzara, uygulamalardaki bu çifte standardı gözler önüne sermeye yetti.

Belediye Binasının hemen girişine park edilen özel araç yaya geçişini engellerken, park yasağının olduğu caddeye hem de yaya kaldırımı işgal edilerek park edilen resmi plâkalı araç, vatandaşların ve sürücülerin dikkatinden kaçmadı.

İnegöl esnafının yasağa uyup uymadığını tespit için sokak sokak gezip işyerlerinin önündeki ürünleri fotoğraflayıp ceza kesen zabıta ekiplerinin, görev yaptığı binanın hemen önündeki bu olumsuz manzarayı görmezden gelmesi tepki çekti

Yaşanan bu çifte standart belediyenin güvenirliliğini zedelerken, belediye başkanı Alinur Aktaş`ın ise idarede ki başıbozukluk ve bu çifte standart uygulamalar karşısında zor durumda kaldığı ve çözüm aradığı iddia ediliyor.

 

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00