ÇİFTİYE SAĞLIKTA MEDİ-CE AYRICALIĞI

ÇİFTİYE SAĞLIKTA MEDİ-CE AYRICALIĞI

İnegöl Ziraat Odası ile Özel Medi-Ce Hastanesi arasında oda üyesi çiftçilerin ve ailelerinin yararlanabileceği sağlık hizmet protokolü imzalandı.

İnegöl Ziraat Odası ile Özel Medi-Ce Hastanesi arasında oda üyesi çiftçilerin ve ailelerinin yararlanabileceği sağlık hizmetlerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Toplantıda Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile Medi-Ce Hastanesi yetkilileri de hazır bulundu.

İmzalanan protokolün tamamen İnegöllü çiftçinin çıkarını gözeterek düzenlendiğini söyleyen İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, 17 bin oda üyesinin aileleri ile birlikte yaklaşık 21 bin kişinin sözleşmeden yararlanabileceğini kaydetti. Başkan Çelik, imzalanan protokolün İnegöllü çiftçilere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İnegöl Medi-Ce Hastanesinin Güçlenerek ve kadrosunu genişleterek yoluna devam ettiğini belirten Kalp ve Aritmi Hastaneler Grubu Medi-Ce Hastanesi Genel Müdürü Mehmet Güncan, “Ziraat Odası üyelerinin katılacağı, hastanemizden cari fiyatlar üzerinden ayakta yüzde 15, yatan hastalarda yüzde 11 indirimi oda üyelerimize sağlayacağız. Böylece Medi-Ce Hastanesi, Ziraat Odası üyelerine de daha yakın olacak. Ziraat Odası mensupları Medi-Ce’yi daha rahat tercih edecekler. İnegöl halkımızın hastanemize yoğun ilgisi var. İnegöl’ün hastanesidir Medi-Ce. Bu protokolün de İnegöllü çiftçimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Gürcan, bu şekil protokol tekliflerine açık olduklarını da sözlerine ekledi.

Açıklamaların ardından protokol, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve Medi-Ce Hastanesi Genel Müdürü Mehmet Güncan tarafından imzalanarak resmiyet kazandı.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24