www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Cihangir, Belediyespor´un Sağlık Sponsoru Oldu

Cihangir, Belediyespor´un Sağlık Sponsoru Oldu

İnegöl Belediyespor´un yeni sezon sağlık sponsoru Özel Cihangir Hastanesi oldu. Turuncu Lacivertli kulüp ile Cihangir Hastanesi, bugün düzenlenen törenle 1 yıllık sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

İnegöl Belediyespor, yeni sezon için Cihangir Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşmasını yeniledi. Geçtiğimiz yıl da turuncu lacivertli kulübün sağlık sponsorluğunu üstlenen Cihangir Hastanesiyle yeni sezon için sponsorluk anlaşması yapıldı. Bugün 10.30´da Belediyespor tesislerinde düzenlenen imza törenine; Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Kulüp Genel Sekreteri Furkan Baştürk, Basketboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Şentürk ve Voleybol 2. Lig ile alt yapılardan sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Ergün ile Özel İnegöl Cihangir Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Demirel katıldı.

CİHANGİR HASTANESİ İNEGÖL İÇİN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

İmza töreninde bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Cihangir Hastanesi´nin şehrin değeri için üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade ederek ?Bugün Belediyespor yöneticisi arkadaşlarla beraber güzel ve hayırlı bir anlaşmaya imza attık hep birlikte. Öncelikle bu anlaşmanın her iki taraf için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İlçemizin güzide sağlık kuruluşu Uludağ Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş., vatandaş olarak bildiğimiz ismiyle Cihangir Hastaneleriyle bugün şehrimizin değeri olan Belediyespor´umuzun sağlık hizmetleriyle alakalı bir sponsorluk sözleşmesi imzalayacağız. Temennimiz rutin kontroller haricinde onlara gitmeyi gerektirecek her hangi bir sakatlık, rahatsızlık olmasın. Ama her ne olursa olsun 365 gün 7/24 bizlerle olacaklarını çok iyi biliyoruz. Zaten bu konuda kendilerini ispat etmiş bir kurum. Ben bu vesileyle çok değerli hastane yöneticimiz İbrahim Beye ve onun şahsında hastanedeki tüm hekim ve çalışanlarımıza başarılar diliyorum. Böyle bir sponsorlukla ilgili bu işe katkı verdikleri için de kendilerine teşekkür ediyorum. Şehrimizin değerine hep beraber sahip çıkmamız gerekiyor. Onlar da bu konuda üzerlerine düşen görevi her yıl yerine getiriyorlar? dedi.

BELEDİYESPOR´UN YANINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Geçen yıl da İnegöl Belediyespor´un sağlık sponsoru olarak yanlarında olduklarını hatırlatarak konuşmasına başlayan Özel İnegöl Cihangir Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Demirel ise ?Bu yıl da yine yanında durmaya devam edeceğiz. Spor, sağlıklı yaşamın ilk adımı. Çok farklı branşlarda İnegöllülere hizmet veren İnegöl Belediyespor, birçok alanda önemli başarılar yakaladı. Sayın Başkanımız da spora çok önem veriyor. Bizde bu konuda üzerimize düşen ne varsa en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Bölgemizde hiçbir etkinliğe kayıtsız kalmayan Özel Cihangir Hastanesi, İnegöl Belediyespor´un bu yıl da sponsoru oldu. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Başarılar diliyorum? diye konuştu.

Konuşmaların ardından 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71