www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇİKAYEVA'YA DUYGUSAL ZİYARET

ÇİKAYEVA

Naire Çikayeva Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden hayırsever işadamı Tarık Celaloğulları ve Naire Çikayeva'nın anne-babası Nadir ve Feride Çikayeva, ziyaret esnasında duygu dolu yaşadılar.

Naire Çikayeva Anadolu Lisesi ve Hacı Hayrullah Çikayeva Spor Salonu`nun yapımını üstelenen Hayırsever işadamı Tarık Celaloğulları, geçtiğimi Cumartesi günü Naire Çikayeva Anadolu Lisesi`ni ziyaret etti. Kızları adına yapılan okulu ziyaret eden Nadir ve Feride Çikayeva, trafik kazasında kaybettiği kızlarının okul girişindeki resmini görünce duygu dolu anlar yaşadılar.

  TÜRKİYE İÇİN ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPARIZ”

Ziyarette Nadir ve Feride Çikayeva'ya, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi, öğretmenler ve öğrenciler eşlik ettiler.  Okul bahçesinde kesilen kurbanların ardından öğrencilerle sohbet eden Nadir Çikayeva, Başka yerde yaşasak da ana vatanımız Türkiye'dir. Türkiye için elimizden ne gelirse yapacağız. Çocuklar, sizler okuyun. Belki sizlerin arasından bir Cumhurbaşkanı, Başbakan çıkar. Ben de gurur duyarım ki, benim çocuğumun okulundan böyle çocuklar çıktı. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

 HATIRA BAHÇESİ ÖNÜNDE HATIRA FOTOĞRAFI

Okulu gezen Nadir Çikayeva ve ailesine Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi ve öğretmenler eşlik etti. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından 22 yaşındaki trafik kazasında hayatını kaybeden Naire Çikayeva adına ekilen 22 gülün önünde hatıra fotoğrafı çektiren Çikayeva ailesi, duygu dolu anlar yaşadılar.

 İSMİ DÜNYANIN BAŞKA KITASINDA HAYAT BULACAK

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek bir konuşma yapan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi, Biz bugün çok gururlu ve özel bir günü yaşıyoruz. İnegöl'e, İnegöl eğitimine çok güzel, çok değerli bir eğitim yuvası kazandıran Nadir ağabeyimizin ve ailesini, Naire Çikayeva evladımızın adına yaptırmış olduğu okulda misafir etmekten gurur duyuyoruz. Hayırseverimiz Tarık Celaloğlu'na buradan teşekkür ediyoruz. Bir aile hayırseverliği olarak yapılmış olan bu güzel eğitim yuvasında çalışmaktan bir kez daha onur ve gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bugün bizleri ziyaret ederek, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve bizleri onurlandırdılar. Bizim hep arkamızda olduklarını hissettiriyorlar. Her alanda destek olduklarını, sürekli ziyaretleriyle, destekleriyle, yardımlarıyla gösteriyorlar. İnşallah biz kendilerine Çikayeva ailesine, rahmetli Naire Çikayeva kızımıza ve bu güzel hayırlara layık olmaya çalışacağız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar, kendileri sayesinde yetiştirmeye devam edeceğiz. Özellikle bugün ekstra bir güzellik daha oldu. Biz Naire Çikayeva ismini hayır zinciri haline getirmek istediğimiz için öğrenci, öğretmen ve veli olarak İHH aracılığıyla insanlara yeni güzellikle sunmak adına bir su kuyusu açmak istemiştik. Biraz eksiğimiz kalmıştı. Hayırseverimiz de bu konudan haberi olmuş ve bu eksiğimizi de derhal tamamladı. Bununla da gurur duyuyoruz. Bu ismimiz suya muhtaç olan, hayata tutunmak için suya ihtiyaç duyan insanlara yeni bir hayat olacak. Naire Çikayeva ismi dünyanın başka kıtasında tekrar hayat bulmuş olacak. Yaptıkları desteklerden dolayı önce okul ve devamında ki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah bütün hayırlarını kabul etsin” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00