Çıkışa Geçmek Zorundayız

Çıkışa Geçmek Zorundayız

İnegölspor Genel Kaptanı Deniz Erdem, Ankaragücü mağlubiyetini Kayseri Erciyes karşısında alınacak bir galibiyet ile telafi ederek çıkışa geçmek istediklerini ifade etti.

Hafta sonu başkent deplasmanında Ankaragücü´ne mağlup olan İnegölspor sahasında oynayacağı kayseri Erciyes maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

DEPLASMAN TAKIMI NASIL OYNAR GÖSTERDİK

Takımın gidişatı ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Genel Kaptanı Deniz Erdem, ?Yeni Teknik Direktör Ergün Penbe ile takım farklı bir ivme kazandı. Ergün hoca ile ilk maçta çok iyi oynayarak Tuzlaspor´u yendik ve haftalar sonra galip geldik. Ardından ise zorluk derecesi yüksek Ankaragücü deplasmanına gittik.Açıkça burada mücadele etmek çok zor ama biz maçın genelinde bir deplasman takımı nasıl oynar tarzında bir mücadele ortaya koyduk.Genel olarak da başarılı olduk, ama yakalanan pozisyonları gole çeviremeyince mağlubiyet de kaçınılmaz oldu. Sahada ortaya konan futbol bizi memnun etti. Bu mücadelemizi sürdürürsek hedefimize ulaşmamamız için hiçbir neden yok ama mücadele etmemiz şart? dedi.

RAKİBİ HAFİFE ALMA LÜKSÜMÜZ YOK

Hafta sonu lig sonuncusu Erciyes ile oynayacaklarını söyleyen Deniz Erdem,?Kâğıt üstünde ve istatistiklere bakıldığında İnegölspor favori gözüküyor ama futbolun matematiği farklı. Rakibi hafife alırsan, sahaya karakterini koymazsan kazanman imkânsız olur. Bu bilinçle sahada olacağız?şeklinde konuştu.

PLAY-OFF İÇİN AVANTAJLIYIZ

Puan olarak bulundukları konumuda değerlendiren Erdem, ?Aşağı ile 6 Play-Off hattı ile 8 puanlık fark var. 3 puanlık sistemde her şey olur ama kadro kalitemizi sahaya yansıtırsak Play-Off hattı daha yakın gözüküyor.Fikstür dezavantajımıza rağmen mücadelemiz son 90 dakikaya kadar sürecek? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32