?ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ?

?ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ?

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, Gençlergücü karşısında aldıkları galibiyeti Zaferspor karşısında seriye çevirmek istediklerini belirtti.

 

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, haftasonu oynanan Gençlergücü müsabakasını değerlendirerek önlerindeki Zaferspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

SOSYAL MEDYADA YAZILANLAR İNSANLARI TAHRİK EDİYOR

Gençlergücü ile oynadıkları müsabaka esnasında yaşanan olayları değerlendiren Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, ?Biz İnegöl´de bulunan amatör takımlarımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Onların bu ligde kalması kulüplerin maliyeti açısından önemli bir tasarruftur. Çünkü her Bursa deplasmanında bin TL para harcanıyor. Kolay bir şey değil. O yüzden bu ligde kalmalarını ve başarılı olmalarını canı gönülden istiyorum. Dünkü Gençlergücü-Kafkasspor maçına değinirsek her zaman dediğimiz gibi biz İnegöl takımlarıyız ve birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Ama bunu bir şekilde başardığımız anı düşündüğümüzde bile dün maalesef istenmeyen olaylar oldu. Son dakikalarda gelişen olaylarda takriben 4-5 dakika süren sessiz bir gerilim vardı. Bizim kulüp yönetici ve başkanları olarak bir araya gelip bunları çözmemiz gerekir.Aksi durumlar doğru şeyler değil. Camiaları geriyor. Biz yarın yine yüz yüze bakacağız. Bunlar doğru şeyler değil. Gençlergücü kulübünün ziyaretine gittim. Sağ olsun başkanları geldi. Oturup konuştuk. Tarafımızdan yapılan en ufak bir haksızlık varsa nezaketen de olsa kendilerinden özür diledik. Sağ olsun başkanları çok anlayış gösterdi. Oturup sohbet ettik ve döndük geldik. Buna rağmen hala özellikle sosyal medyada söylemler dolanıyor. Bunlar çözülecek şeyler değil. Sosyal medyaya yazılan şeyler insanları tahrik ediyor. Belki de ne Gençlergücü´ne ne de Kafkasspor´a ait olmayan insanlar o tartışmaya dâhil oluyorlar. Bu da her 2 kulübün hem yöneticilerine hem de camialarına zarar veriyor. Bunların olmaması lazım? dedi.

 

?ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ?

Zaferspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Ungan, ?Bu bizim ikincilik maçımız olacak. Kesinlikle almamız gerekiyor. Kesinlikle de alacağız. İnanıyorum. Gerçeği söylemek gerekirse özellikle ikinci yarıda çok istediğimiz yerde futbol oynamıyoruz. Form düşüklüğü yaşıyoruz. Gençlergücü maçıyla bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Gençlergücü maçında çok afaki bir futbol oynamadık. Burada Gençlergücü´nün mücadelesini kutlamak gerek, iyi takviye yapmışlar. Ama bizim takımımız da takviyelerle inşallah bundan sonraki haftalarda daha üstleri zorlayacağını, güzel futbolla galibiyetler alacağınıdüşünüyorum. Özellikle Zaferspor maçında bunu gerçekleştireceğiz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14