Çilek bayileri müzeyi gezdi

Çilek bayileri müzeyi gezdi

Çilek Mobilya'nın düzenlediği seminer için İnegöl`e gelen bayiler, İnegöl Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesini ziyaret etti.

Mobilya Müzesi ziyaretinde firmalara eşlik eden Başkan Alinur Aktaş; Mobilya İnegöl'ün tarihi ile özdeşleşmiş, İnegöl için çok önemli bir sektördür. 35 bin civarında bir istihdam var. Hemen hemen her evin çalışan kişi olarak mobilyayla bir şekilde irtibatı vardır. 242 bin kişinin yaşadığı bir şehirde 35 bin kişilik bir istihdam varsa yaklaşık yüzde 15'lik bir kesim mobilya ile uğraş veriyor demektir. Açıkçası buda çok ciddi bir sayıdır” dedi.

ÇİLEK, İNEGÖL İÇİN MOBİLYA OKULU GİBİDİR

Geçmişte Çilek Mobilya'da çalıştığını belirten Aktaş, Eski bir Çilek firması çalışanıyım, geçmişe dair Çilek'te çok anılarım var. Muzaffer beyi ve diğer firma sahipleri Mustafa ve Muharrem Beyi de çok sever ve sayarım. Çilek, İnegöl için aynı zamanda bir mobilya okulu gibidir. Çilek firmasında çalışan birçok kişi şu anda çok başarılı yerlerdedir” şeklinde konuştu.

AKTAŞ'TAN FİRMALARA TEŞEKKÜR

Aktaş son olarak; İnegöl ile alakalı bizim, size teşekkür etmemiz lazım. Çünkü İnegöl'den ve Çilek Mobilya'dan alışveriş yaparak İnegöl'ün ekonomisine fayda sağlıyorsunuz. Çilek Mobilya ve diğer firmalarımızın mobilya adına bu tür organizasyonları hem şehrimizi ziyaret eden firmalara hem de ilçemize büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Şahsım adına firmalarımıza bir kez daha hoş geldiniz diyor, kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04