www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çilek´ten Yer Tasarrufunda Devrim

Çilek´ten Yer Tasarrufunda Devrim

Çilek, inovatif tasarımlarıyla yaşam alanlarını şıklık ve düzenle buluşturmaya devam ediyor. Küçük alanlardan maksimum verim almayı hedefleyen tasarımlara sahip Selena Genç Odasında yer alan üçlü ranza ile Çilek, yerden tasarruf sağlarken, aynı zamanda ya

Yaptığı tasarımlarla mobilya sektörüne yön veren Çilek, küçük alanlardan maksimum verim almayı sağlayan tasarımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor.

KOMPAKT TASARIM

Çilek tasarımcıları tarafından tasarlanan Selena 3´lü ranza, istendiğinde arkadaş modülünün eklenmesi özelliğiyle üçlü bir yatağa dönüşüyor. Çilek Selena Ranza, aynı zamanda iki ayrı yatağa ayrılabilme özelliğiyle gençlere kullanım çeşitliliği sağlıyor. Gençler için her şeyin düşünüldüğü ranzada kullanılan alüminyum ve metal, tasarımı sağlamlaştırırken; bu durum olası kazaları engelliyor. Yer değiştiren merdiveni sayesinde her odayla uyum sağlayan tasarım, başuçlarındaki rüstik parçalarla daha şık bir hal alıyor. Yapılan testlerde başarılı olduğu için TÜV Sertifikası alan Çilek Selena Ranza, yaşam alanları için yerden tasarruf sağlarken, sağlam yapısıyla çocuklarınıza dair içinizin rahat etmesini de sağlıyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87