Çılgın teklif

Çılgın teklif

İnegöl Belediyesi DOSTUM Merkezine gelen genç, Aktaş tepesinden profesyonel paraşütçülerle havalanarak sevgilisine havada evlenme teklif etti. Bu ilginç anlar paraşütçülerin kameralarına saniye saniye yansıdı.

İnegöl Belediyesi tarafından vatandaşları doğa sporlarına  yönlendirme noktasında Yeniceköy´de yapılan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen amatör ve profesyonel sporculara ev sahipliği yapıyor.

Sivil Havacılık, Yamaç Paraşütü hangar, kafeterya, atv ve motocross sahası, bisiklet parkuru, uçuş pisti, okçuluk eğitim sahası, Oryantiring, foto safari gibi sporları bünyesinde barındıran DOSTUM merkezi şehir dışından gelen sporculara ev sahipliği yapıyor.

Spor dallarının yanı sıra ilginç olaylara da ev sahipliği yapan DOSTUM´da geçtiğimiz gün bir genç, sevgilisine havada evlenme teklifinde bulundu.

AYRI PARAŞÜTLERLE HAVALANDILAR

Bursa´da yaşayan Erdinç Şeker, sevgilisi Tuğba´ya paraşütle uçmak istediğini söyleyerek İnegöl´e geldiler. Profesyonel paraşütçülerle İnegöl´e gelen genç sevgililer İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın soyisimini taşıyan 2 bin 222 rakımdaki Aktaş Tepesine çıktılar. Profesyonel paraşütçüler nezaretinde iki ayrı paraşütle havalanan genç çift İnegöl semalarında bir süre dolaştılar. Paraşütçülerin telsizini kullanan genç çift, birbiriyle havada sohbet etmeye başladılar. O sırada Erdinç Şeker, sevgilisine havada telsizden ?Benimle evlenir misin?? sorusunu sordu. Sevgilisi Tuğba ise bir anlık şaşkınlık geçirerek yüksek sesle evet cevabını verdi.

YERDE İKİNCİ SÜRPRİZ

Genç çiftin paraşütleri Yeniceköy mahallesi göleti kenarındaki DOSTUM yeşil alanına indiler. Damat adayının arkadaşları da yere inen gelin adayına ?Canımın Neşesi, benimle evlenir misin?? yazılı pankart açtılar.

Damat adayı Erdinç Şeker, kız arkadaşına yerde de ?Benimle evlenir misin?? diye sordu. Sevinç gözyaşlarına boğulan sevgilisi, evlenme teklifine ?evet´ cevabı verdi. Damat adayı Şeker, yanında getirdiği alyansı sevgilisinin parmağına taktı.

Genç sevgililer birbirine sarılırken, arkadaşları da alkışlarla genç çifti tebrik etti.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00