Çınar Öğrenci Yurdundan Anlamlı Kermes

Çınar Öğrenci Yurdundan Anlamlı Kermes

Çınar Erkek Öğrenci Yurdu, yurtta kalan öğrenciler yararına içerisinde 75 farklı çeşidin bulunduğu bir, kermes açtı. 9-20 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak kermesten elde edilecek gelirle durumu olmayan öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak

Açılış töreni duaların edilmesi ve kurdelenin kesilmesi ile başladı.. Açılış töreni sonrası açıklamalarda bulunan Yurt Müdürü Musa Akbal, Yurtta eğitim gören talebeler yararına açılan kermesin hayırlı olması yönünde temenni bildirerek, “Hanımlarımızın bir yıl boyunca el emeği göz nuru ile hazırlanan ürünleri kermesimizde değerlendiriyoruz. Kermesimiz inşallah bereketli geçer. 20 Mayıs’a kadar açık kalacak kermesimizde dantel, pikeler, tülbentler, çocuk elbiseleri, işlemeli seccade, oyalı havlu, ayakkabı, bayan çanta ve erkek gömlek çeşitleri olmak üzere 75 çeşit ürün bulunmaktadır” dedi.

2 Ayrı Kermes Daha Düzenlenecek

9-20 Mayıs tarihleri arasında sona erecek olan kermesin ardından iki kermes daha düzenleyeceklerini aktaran Akbal, “Çınar Erkek Öğrenci Yurdu kermesinin sona ermesinin ardından 20 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Mahmudiye Öğrenci Yurdunun kermesi olacak. Üçüncü kermesimizi de 1 Haziran- 5 Haziran tarihleri arasında Hilmiye Kız öğrenci Yurdu yararına yapılacaktır. Tüm ilçe halkımızı kermesimize davet ediyorum.”dedi.

Belediye Olarak Açılan Kermeslere Destek Oluyoruz

İnegöl Belediyesi olarak bu tür kermeslere destek verdiklerini ifade eden Yusuf Şen, bu tür kermeslerin İnegöl’de yoğun bir şekilde açıldığını dile getirdi. İnegöl’de açılan kermeslerde hayırseverlerin desteğinin bulunduğunu aktaran Şen, “Bugün Çınar Erkek Öğrenci Yurdu yararına kermes düzenleniyor. Kermesten elde edilecek gelir, yurtta eğitim gören öğrencilerimiz için kullanılacak. Kermeste çeşitli ürünler görücüye çıkmış. Bayanların hazırlamış olduğu el emeği göz nuru ürünler satışa sunulmuş. Kermesin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kermes açılış töreni misafirlere ikramların yapılması ile son buldu.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00