www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CİNAYET ZANLILARI HÂKİM KARŞISINDA

CİNAYET ZANLILARI HÂKİM KARŞISINDA

Avarlar Kavşağı´nda bıçaklanarak öldürülen 25 yaşındaki Tamer Yıldırım´ın cinayetinin şüphelisi olan 7 şahıs dün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

İnegöl´de Cumartesi akşamı yaşanan cinayette, iddiaya göre iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 25 yaşındaki Tamer Yıldırım göğsünden bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Bıçaklı saldırganlar olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yerde kalan Tamer Yıldırım kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İnegöl emniyeti cinayetle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken olaya karıştığı ifade edilen 7 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan A.Ş., N.Y., U.K., A.K., O.E., H.K. ve M.S., dün saat 15.00 İnegöl Adliyesine sevk edildiler.

 

GÜVENLİK HAT SAFHADA

Emniyet binasından alınan 7 şüpheli, 1 minibüs ve ekip otosuyla önce hastaneye götürüldü. Alınan sağlık raporları sonrası şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Adliyede şüphelilerin kalabalık yakınları olduğu görüldü.

 

SIR PERDESİ ARALANIYOR

Öte yandan olayla ilgili sır perdesi de aralanıyor. İddiaya göre olay gecesi Tamer Yıldırım´ın kavga ettiği şahısların Avarlar Kavşağı mevkiinde alkol aldıkları ve bu sırada o bölgede kâğıt toplayarak geçimini sağlayan bir vatandaşı görerek onu tartakladıkları öğrenildi. Tamer Yıldırım´ın da bu sırada engelli olduğu öğrenilen şahsın darp edildiğini görünce, araya girerek ayırmak istediği ve orada karşı gruptan bir kişiyle kavgaya tutuşarak darp ettiği belirtildi. Olayın devamında darp edilen şahsın arkadaşlarını arayıp çağırdığı ve çıkan kavgada Tamer Yıldırım´ın bıçaklanarak hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Tamer Yıldırım´ı kimin bıçakladığı ise henüz bilinmiyor.

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00