CİNAYETE İKİ TUTUKLAMA

CİNAYETE İKİ TUTUKLAMA

Cumartesi günü Avarlar Kavşağı´nda yaşanan cinayetle ilgili mahkemeye çıkarılan 7 kişiden 2´si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetin suç aleti ise Çinili Camii mevkiinde ele geçirildi.

İnegöl´de Cumartesi akşamı yaşanan cinayette, 25 yaşındaki Tamer Yıldırım bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Olay sonrası emniyet ekipleri cinayet olayına karıştığı tespit edilen A.Ş., N.Y., U.K., A.K., O.E., H.K. ve M.S´yi gözaltına almıştı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Geçtiğimiz gün Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet şüphelileri, gece geç saatlere kadar hâkim karşısındaydı. Mahkemenin aldığı ifadeler doğrultusunda cinayeti kimin işlediğine ilişkin sorgular sürerken, olayla ilgili 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı.Şahıslardan A.Ş. ile H.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

SUÇU BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE ATTILAR

Mahkemede A.Ş. ile H.K.´nın cinayeti kendilerinin işlemediğini ileri sürdüğü ve suçu birbirlerinin üzerine attıkları bilgisine ulaşıldı.

SUÇ ALETİ BULUNDU

Emniyet ekipleri mahkemedeki ifadeler doğrultusunda harekete geçerek, suç aleti olan bıçağı buldular. Mahkemedeki ifadeler doğrultusunda harekete geçen ekipler, suç aletini Orhaniye Mahallesi Çinili Camii mevkiinde ele geçirdiler.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00