www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çin´de Türkiye Rüzgârı

Çin´de Türkiye Rüzgârı

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, dünyanın 200 farklı ülke ve bölgesinden binlerce ziyaretçiyi bir araya getiren ve bu yıl 10-13 Eylül tarihleri arasında 42´inci kez düzenlenen Çin Uluslararası Mobilya Fuarı´nda (CIFF 2018)

Türkiye mobilya sektörünün hak ettiği yere gelmesi için maksimum seviyede çalışan İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği´nin Başkanı Ahmet Güleç, 10-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 42´inci CIFF Mobilya Fuarı´nda sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarıyla bir araya geldi. Fuar kapsamında sektörün 3 milyar dolar olan yılsonu ihracat hedefini tutturacağını öngördüklerini aktaran Güleç, ?Türk mobilya sektörü temsilcileri milli katılım heyetleriyle CIFF 2018´e damga vurmaya ve Çin´in pazarındaki yerini korumaya devam ediyor? dedi.

Güleç, İhracat hedefimizde Çin fuarı önemli bir görev üstleniyor Dünyanın 200 farklı ülke ve bölgesinden binlerce ziyaretçiyi bir araya getiren 42. Çin Uluslararası Mobilya Fuarı´nda sektör profesyonelleriyle bir araya gelme şansı yakaladıklarını söyleyen Güleç, Türkiye mobilya sektörünün bugün geldiği noktayı değerlendirdi. Fuar kapsamında birçok tarz ve modelde teşhir edilen Türk mobilyasının binlerce üretici, toptancı ve ithalatçı firma tarafından beğeni kazandığını aktaran Güleç, Türk mobilya markalarının milli katılım heyetleriyle fuara birçok kez katılım sağlayarak Çin´deki gücünü ortaya koyduğunun altını çizidi. Güleç, ?Türkiye milli katılımı ile adeta bir Türk holü haline getirilen 3no´lu hall´deki toplam 685 metrekarelik bir alanda sektör profesyonellerinin yoğun ilgisini çekti. Yeni sezon ürünlerini sektörün önde gelenleriyle buluşturarak adeta gövde gösteri yapan mobilya sektörü temsilcileri olarak, üretim ve ihracatta dünyanın bir numarası olan Çin pazarına direkt erişim sağlamanın ötesinde yeni ve büyük alıcılarla dirsek teması kurma fırsatı yakaladık. Dolayısıyla yıl sonu hedefimiz olan 3 milyar dolar rakamına ve 2023 yıl hedeflerimize yaklaşmamız adına Çin fuarı önemli bir görev üstleniyor.? dedi.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87