www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

CİRİT ŞENLİĞİ´NE DAVET

CİRİT ŞENLİĞİ´NE DAVET

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Öztürk, İnegöl Belediyesi ve İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak hafta sonu düzenlenecek olan cirit şenliğine tüm İnegöl halkının davet etti.

 

Fatih Öztürk, hemşerilerinden gelen yoğun istek üzerine harekete geçerek İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa olarak Cirit Şenliği gerçekleştireceklerini belirterek İnegöl halkını şenliğe davet etti.

ATA SPORUMUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Öztürk, ?Bu hafta bildiğiniz üzere Kurtuluş Şenlikleri var. Uzun zamandır İnegöllü hemşerilerimizden, İnegöl´de yaşayan Erzurumlulardan bir cirit gösterisi isteği vardı. Onunla ilgili Bursa´da faaliyet gösteren bir Cirit Kulübü ile hareket ettik. 5 Eylül Cumartesi günü 18.00-20.00saatleri arasındaetkinlik gerçekleştirilecek. Bununla ilgili İzmit´ten de bir takım gelecek ve güzel bir gösteri olacak. Biliyorsunuz bu ata sporumuz. Kışın -17 derece soğukta da, yazın sıcakta da oynanabilen bir ata sporumuz. Bunun ilgili son olarak da İnegöl halkımızı Cirit Şenliğimize bekliyoruz. Cirit Şenliğimiz Dörtçelik EML Futbol sahasında olacak? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29