www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çitli Turnuvasında Heyecan Dorukta

Çitli Turnuvasında Heyecan Dorukta

Bu yıl 7´ncisi düzenlenen Çitli Futbol Turnuvası´nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 3. hafta müsabakalarının oynandığı turnuvada gruplar yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Gençlerintamamen spora ve futbola odaklanmaları, madde bağımlılığına karşı savaş açmak ve civar köylerle kaynaşmak için tertiplenen köyler arası futbol turnuvasında 15Nisan Pazar itibarı ile 3.hafta maçları oynandı.

 

A Grubunun iddialı 2 takımın birbiriyle mücadelesinde kazanan 2-1´lik skorla ünlü futbolcu İzzet Kaya´nın da forma giydiğiFC ÇİTLİSPOR oldu.Yukarıballık Köyü de böylelikle gruptaki ilk mağlubiyetini alarak 6 puanla kendisine 2. sırada yer buldu.

 

Günün 2. maçında ise turnuvanın centilmenliğe en yakın 2 köyünün mücadelesinde kazanan çıkmadı.Yeniköy ile Kınık&Özlücetakımları arasındaki müsabaka 2-2´lik eşitlikte sonuçlandı. Böylelikle her 2 takım da gruplarındaki ilk puanlarını almış oldular.

 

Turnuvaya tamamen yerli oyunculardan kurulu bir takımla giren ÇİTLİ UTD.,komşu belde Kurşunlu´nun 2. takımına son saniyelerine 1-0 önde girdiği maçta uzatma dakikalarında gelen 2 golle kaybetti ve 6 puanla grupta 2. sırada kendine yer buldu. Kurşunlu 2 takımı da bu galibiyetle gruptaki ilk galibiyetini ve ilk puanlarını almış oldu.

 

Günün 4. maçında A Grubunun iddialı ekiplerinden Kirazlık Köyü turnuvaya tamamen gençlerle ve mütevazi bir kadro ile mücadele eden Bilal Köyünü 5-0 gibi net bir skorla yendi ve gruptaki ilk galibiyetini aldı.

 

B Grubunun iddialı 2 takımın birbiriyle olan mücadelesinde 5-1 gibi net bir skorla kazanan Eymir Köyü oldu ve 3´te 3 yaparak B Grubunun zirvesinde yer aldı.

 

Günün son maçında da 2-0 öne geçen Gündüzlü Köyü bu üstünlüğünü maç boyunca koruyamayarak son dakikalarda yediği golle 3-2 mağlup oldu. Kurşunlu 1453 takımı ilginç bir geri dönüşe imza atarak gruptaki ilk galibiyetini aldı ve 5 puanla A grubunda kendine 3. sırada yer buldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01