www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çizgimizden sapmayacağız

Çizgimizden sapmayacağız

Saadet Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Fikret Bayram,?Milli Görüş hareketi, yasal engeller çıkartılmadığı müddetçe, hiçbir zaman temsil edilmediği bir seçimde bulunmamıştır. Yüzde 0,0,01 bile alsak kendi çizgimizden devam etmek üzere karar veriy

Saadet Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Fikret Bayram, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam Akhisar ve TOKİ bölgelerinde ziyaretlerde bulundu.

 

YÜZDE 0.0,01 BİLE ALSAK KENDİ ÇİZGİMİZDEN DEVAM ETMEK

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram, ?Akhisar Mahallesini gezdik, ardından TOKİ´lere doğru bir yolculukta bulunduk. İnşallah bu konuşmalarımızın en sonunu 24 Haziran gecesi yapacağız. Her zaman aynı duayı yapıyoruz, hayırlı olacaksa, en güzel hizmeti bizler vereceksek Rabbim nasip eylesin diyoruz. Bazen bize soruyorlar, neden A partisiyle değil de B partisiyle yola devam ettiniz, onlar size daha yakındı diyorlar. Bizim ilk yola çıkışımız AK Parti ile bir yol çizilebilir mi noktasında olmuştur ancak özellikle şuan Cumhur İttifakında yer alan MHP´nin bir başka logo ile bir başka partinin yer almasına rıza göstermeyeceğine dair yaklaşımı sonucu bizlerin o seçime logomuzla giremeyeceğimiz anlaşıldı. Milli Görüş hareketi yasal engeller çıkartılmadığı müddetçe hiçbir zaman temsil edilmediği bir seçimde bulunmamıştır. Bundan dolayı mecburen kendimize yeni yollar bulduk. Şunu da hatırlatmak istiyorum, eskiden partiler darbe dönemlerinde kapatılırdı. Şimdi ise seçim dönemlerinde kapatılır oldu. Hemen hemen her seçim döneminde bir parti, genel başkanının inisiyatifi ile kendi hayatını sona erdiriyor. Sonrasında Cumhurbaşkanının inisiyatifine bıraktık, o cömertliği ile karşımıza çıkacak diyorlar. Bir milletvekili seçilecek yerden de yola devam ederek kendilerine güvenmiş kitleyi hiç düşünmeden bir hareket içine giriyorlar. Biz bunu yapamayız. Biz bu halkın içinden çıkmış insanlarız. O yüzden, yüzde 0,0,01 bile alsak kendi çizgimizden devam etmek üzere karar veriyoruz. Herkes oyunu gönlü olan partiye verebilecek. Biz bundan aldığımız özgüvenle umuyoruz ve bekliyoruz ki 1. Milletvekilimizin çıktığını çok rahat söyleyebiliyoruz. Ve inşallah İnegöl´de 2. Sırada yer alan kardeşiniz olan ben de Saadet Partisi´nden çıkma ihtimalini yükseltmiş biri olarak sesleniyorum, aman lütfen birilerinin yanlış kelimeleriyle Saadet Partisine vereceğiniz oyları başka yerlere kanalize etmeyin ki seçimden sonra üzülen kişi olmayasınız. Bizimle birlikte yol arkadaşlığı eden değerli teşkilat üyelerime coşkulu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerek Akhisar gerekse TOKİ´de bizi coşkuyla karşılayan İnegöl halkına teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36