www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?ÇİZGİMİZİ KORUYACAĞIZ?

?ÇİZGİMİZİ KORUYACAĞIZ?

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcimiz İnegöl Belediyespor´un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, ?İyi bir çizgi yakaladık. Bu çizgimizi sürekli hem muhafaza edip hem üzerine koyarak devam etmek istiyoruz? dedi.

 

Haftasonu evinde ağırladığı Maliye Milli Piyango´yu 3-1´le geçerek liderliğe yükselen Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcimiz İnegöl Belediyespor´da Antrenör Ali Bahadır Aksoy, müsabakaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HER ŞEYE DEĞER?

Güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirterek konuşmasına başlayan Aksoy, ?Ama çok güzel tarafı bu seyirciyle beraber bütünleşerek bu galibiyeti kutluyoruz. Bu her şeye değer. Şuan izleyin bakın herkes aynı coşkuyu yaşıyor. İnegöl halkı, sporcu, taraftar, teknik ekip herkes aynı coşkuyu yaşıyor. O zaman biz daha çok yol kat edeceğiz demektir. İyi bir çizgi yakaladık. Bu çizgimizi sürekli hem muhafaza edip hem üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Başkanımın dediği gibi yenemeyecek takım yok. Lig farklı bir kategori... Birbirine çok yakın takımlar var. Kim daha iyi havayı teneffüs ederse o takım daha başarılı oluyor. Şuanda biz tüm maçlarımızı en iyi şekilde kapatmak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01