ÇOCUK PARKINI ATEŞE VERDİLER

ÇOCUK PARKINI ATEŞE VERDİLER

Orhaniye Mahallesi Varışlısoy sokakta bulunan çocuk parkında kimliği belirsiz kişilerce yakılan ateş, oyun alanının yanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Orhaniye Mahallesi Varışlısoy Sokakta bulunan çocuk oyun parkında kimliği belirsiz kişilerce yakılan ateş, parktaki oyun aletlerinin tutuşmasına neden oldu. Ateşin bilinçli olarak yakılıp yakılmadığı henüz bilinmezken, çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangının ardından olay yerine gelen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. vatandaşlara “Parklara sahip çıkın” uyarısı yapan Turgay Yel, “Orhaniye Mahallesi’nde çocuk parkındayız. Belediye Başkanımız ve Park Bahçeler Müdürlüğümüzle canla başla çalışıp ocuklarımıza bir park daha kazandırmanın derdindeyiz. Ama üzücü, hoş karşılanmayan bir olayla karşılaştık. Varışlısoy sokakta bulunan bir parkımızı birkaç kişi yakarak zarar vermiştir. Bunu bizim Orhaniye Mahallesine mal etmemiz yanlış olur. Bu parkı yine tamir edeceğiz. Buradaki çocuklara parkta oynama imkânı sağlayacağız. Ama bu park sizindir. Parklara sahip çıkmamız gerek. Vatandaşlarımızdan ricam, parklarımıza sahip çıkalım. Burada sizin çocuklarınız oynuyor. Burada yaklaşık 7-8 bin TL zarar var. Ama maddiyattan ziyade burada manevi hasar var” dedi.

Olayla ilgili emniyet ekiplerince soruşturma başlatıldı.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22