www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çocuklar tiyatro ile eğlendi

Çocuklar tiyatro ile eğlendi

İnegöl Belediyesi Aralık ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu´nun sahnelediği ?Karalın Dişi Ağrısı´ adlı tiyatro oyununu İnegöllü çocukların beğenisine sundu.

Müze Konferans Salonunda iki seans halinde gerçekleştirilen tiyatro oyununda Diş Sağlığının önemine vurgu yapılırken, oyunu izleyen İnegöllü çocuklar güzel ve keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

KÜLTÜR VE SANAT ARACILIĞIYLA AKLIMIZ RUHUMUZ ZARAFET KAZANIYOR

İnegöl Belediyesi her alanda hizmet ağını geliştirerek şehrin her bir noktasında çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirme adına kültür sanat alanında her yaştan vatandaşların katılımlarıyla kurs, etkinlik, sergi ve koro çalışmalarıyla İnegöl halkının yaşamını renklendirmeye çalışıyor. Sürdürülen bu farklı alanlardaki çalışmalarla kültür ve sanat aracılığıyla aklımız, ruhumuz zarafet kazanıyor.

 

?KRALIN DİŞ AĞRISI´ EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI

Bugünün Yarını; Yarının Umudu olan geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yönelik olarak farklı etkinlikleri hayata geçiren İnegöl Belediyesi, bu kapsamda cumartesi günü iki seans halinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu´nun sahnelediği ?Kralın Diş Ağrısı´ adlı tiyatro oyununu İnegöllü çocukların izlenimine sunarken, eğlenceli ve bir o kadarda neşeli anların yaşandığı oyun ile İnegöllü çocuklar güzel ve keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Her hafta bir ilçede sahnelenen tiyatro oyunu çocukların yoğun ilgisi ile karşılanırken, ayrıca oyun ile çocukların Diş Sağlığına dikkat etmeleri gerektiğine de vurgu yapıldı.

 

Pekcan Türkeş´in yazdığı ve Ertan Akman´ın yönettiği ?Kralın Diş Ağrısında kralı M. Eren Topçak canlandırırken, oyundaki sevilen diğer karakterlere de Bülent Uçar, Uğur Serener, İpek Zeylan, Seçil Girgin Serener ve Serdar Soyer can verdi. Diş hekimlerinden çok korktuğu için, ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir dille gözler önüne seren oyun, 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65