www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çocuklar Eğlenirken Öğreniyorlar

Çocuklar Eğlenirken Öğreniyorlar

İnegöl AVM’de deneyimli öğretmenler eşliğinde yapılan etkinlikler büyük ilgi görürken, çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Hafta sonu İnegöl AVM’ye gelen çocukları sürpriz eğlenceler bekliyor. Cumartesi ve Pazar günlerinde Fast-Food katında deneyimli öğretmenler ve uzmanlar eşliğinde yapılan etkinliklere katılan çocuklar hem eğleniyor, hem de öğreniyorlar.

İnegöl AVM’de hafta sonlarında çocukların hayal dünyasını geliştiren birbirinden özel aktiviteler yapılıyor. Etkinliklerde; yaratıcı dramalar, neşeli şarkılar, bilimsel çalışmalar, sihir ve kukla gösterileri, dikkat ölçen yarışmalar, el ve yüz boyama programları çocuklara özel yapılıyor. İnegöl AVM’ye gelen ailelerin çocukları ile birlikte kaliteli zaman geçirmelerini hedeflediklerini vurgulayan Yavuz Güler, “İnegöl AVM’de her kesimden ziyaretçilere uygun etkinlikler devam ediyor. Özellikle hafta sonlarında minik ziyaretçilerimize yönelik etkinliklere ağırlık veriyoruz.  Etkinliklere katılan çocuklarımız deneyimli öğretmenler ve uzmanlar eşliğinde hazırlanan birbirinden özel aktivitelerde hem eğleniyor hem de öğreniyorlar” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19