Çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak tutuluyor

Çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak tutuluyor

Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak isteyen Ensar Vakfı İnegöl Şubesi, hafta sonu halı saha müsabakası gerçekleştirdi.

Bugüne kadar birçok etkinliğe imza atan Ensar Vakfı İnegöl Şubesi, yeni bir etkinliğe daha imza atarak, ailelerin takdirini kazanmaya devam ediyor.

 FAALİYETLER HER HAFTASONU DEVAM EDECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı İnegöl Şube Başkanı Fatih Bayram, “Ensar Vakfı İnegöl Şubesi olarak gençlerimize yönelik yapmış olduğumuz etkinlikler çerçevesinde, Pazar günü halı saha maçı tertip ederek, gençlerimize sportif aktiviteler oluşturup, zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayarak ailelerin takdirini kazandık. Bu tip etkinliklere çocuklarını göndererek gelecekleri ile daha barışık, aile bağlarının daha kuvvetli olması amaçlayan aileler, Ensar Vakfı’nın bu sebep ile güven, samimiyet ve maneviyat iklimi içerisinde olmasından memnun olmaları bizi sevindirdi. Bundan böyle her haftasonu öğrenci kardeşlerimiz ile sosyal sportif ve İslami faaliyetlere devam edeceğiz. Etkinlik sonrası İkindi namazını kılıp vakıf binamızda yemek ikram edildi. Tüm gençlerimize ve ilgili hocalarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68