www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇOCUKLARA BAYRAM TADINDA EĞLENCE

ÇOCUKLARA BAYRAM TADINDA EĞLENCE

Ramazan Sokağı etkinlikleri kapsamında bu defa çocuklar için sahne kuruldu. Çocuk oyunları, Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu ve ilizyon gösterisinin yapıldığı programa İnegöllü çocuklar büyük ilgi gösterdi.

 

İnegöl Belediyesi’nin Ramazan Sokağı etkinlikleri kapsamında önceki akşam Hikmet Şahin Kültürparkı Kamelyalar bölgesinde birbirinden güzel programlar yer aldı. Her akşam farklı bir etkinlikle ilçe halkına çıkılan ramazan sokağında, önceki akşam çocukların gecesiydi.

Volkan Derman yönetiminde çocuk oyunları ile başlayan programda sahneye çıkan çocuklarla birbirinden eğlenceli oyunlar oynandı. Daha sonra kültürel sembollerimizden bir tanesi olan Hacivat-Karagöz gölge oyunu izleyicilerin beğenisine sunuldu. Gerçekleştirilen bu tarihi gösterinin bir kısmında Hacivat ve Karagöz kostümlü grup, oyunu izleyicilere canlı canlı yaşatmış oldu.

İLİZYON GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Son olarak da Yetenek Sizsiniz yarışmasının son finalisti olan İlizyonist Salih sahne alırken, gerçekleştirdiği gösteriler ile izleyicileri kendine hayran bıraktı. Özellikle çocukların büyük ilgisini çeken programa katılımın yoğun olduğu gözlendi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19