Çocuklardan TSM konseri

Çocuklardan TSM konseri

İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Gençlik ve çocuk korolarının konseri, İnegöl halkından yoğun ilgi gördü. Minik sanatçıların seslendirdiği eserler, salondakiler tarafından da büyük beğeni topladı.

İnegöl Belediyesi’nin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında önceki akşam Kültür Sarayında Türk Sanat Müziği Gençler ve çocuk korosu İnegöllülere unutulmaz bir TSM konseri verdi. İlk olarak minikler Osman Aşık nezaretinde sahneye çıkarken, dinleyenler küçük sanatçılara hayran kaldılar. Çocuk korosunun ardından ise gençlik korosu sahne aldı. İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunda aldıkları eğitimlerle dönem dönem bu tür etkinliklerde İnegöllülerin karşısına çıkan minikler, sesleriyle de ilgi çektiler.

AMACIMIZ SANATÇI YETİŞTİRMEK DEĞİL, ÇOCUKLARIMIZI SANATLA YETİŞTİRMEK

Konser sonrası Belediye Başkanı Alinur Aktaş, katılan misafirlere yönelik bir konuşma yaptı. Salondaki dinleyicilere seslenen Aktaş; “Ben biliyorum ki, buradaki herkes çocuğu ille sanatçı olsun değil de, çocuğumuz sanatla büyüsün, sanatla yetişsin gibi bir isteği var. Çünkü bu memlekete doktor da, mühendiste, öğretmen de, fabrikada işçide lazım. Bu kardeşlerimizin eğitimleri devam ederken, beraberinde bu tip sanatsal faaliyetlerle yetişmeleri de en büyük arzumuz. Gençlik Merkezimiz de tamamen bu işleri görüyor. Biz bu çalışmayı önümüzdeki yıl da arttırarak devam ettireceğiz. Tabi bu işi yapan ciddi bir ekip var. Çocuklarımızın arasında gayet iyi sesliler de var. Ben inanıyorum bu kardeşlerimizin arasından muhakkak sanatçılar da çıkacaktır” dedi.

Aktaş, konuşmasının sonunda koro şeflerine de çiçek takdim etti.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24