ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK PROJE

ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK PROJE

İnegöl Belediyesi, Özel Minik Ayaklar Anaokulu ve İnegöl AVM ortaklığında toplanacak oyuncaklar, oyuncağı olmayan çocuklarla buluşturulacak.

İnegöl AVM´de düzenlenen basın açıklamasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu projenin hayra hizmet ettiğini ifade etti.

HER ÇOCUK SANDIĞIMIZ KADAR ŞANSLI OLMAYABİLİR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?İnegöl Belediyesi, Özel Minik Ayaklar Anaokulu ve İnegöl AVM olarak bugün sizlerinde desteğiyle çocukların yüreğine dokunabilmek için, onlar daha mutlu olsun diye, o minik yürekler gülsün diye bir oyuncak kampanyası düzenledik. Bu sosyal sorumluluk projemizin adına ?Çocukların Mevsimi Olmaz´ dedik. Aslında şöyle bir düşündüğünüzde çocukların mutlu olmasını bir zaman dilimiyle, bir tarihle, bir mevsimle sınırlandıramazsınız. Onlar her daim mutluluğu hak eden, bu dünyadaki en kıymetlilerimizdir? şeklinde konuştu.

?OYUNCAK, ÇOCUKLARIN EN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARINDAN BİRİDİR?

?Örneğin pek çoğumuz yardımlarını Ramazan ayında ya da bayramlarda yapar. Çünkü biz yetişkinler için en önemli ihtiyaçlar gıda, yakacak ve giysidir. O yüzden yardımlarımızda bu unsurlara önem veririz. Peki, çocuklar için en önemli ihtiyaçlardan birinin oyuncak olacağını hiç düşündünüz mü? Çocuklar için oyuncak yemek yemek kadar su içmek kadar önemli bir ihtiyaçtır. Çocuklarımız oyuncakları sayesinde hayal dünyalarını geliştirirler, oyuncaklarıyla başka dünyalarda dolaşır ve yeni keşifler yaparlar. Belki de bir kız çocuğu anne olmayı bir erkek çocuğu asker olmayı ilk oyuncakları sayesinde tecrübe eder. Oyuncakların çocuklarımız için ne denli önemli olduğunun bilincinde olarak ?Çocukların Mevsimi Olmaz´ ve bir oyuncak da sizden diyerek oyuncak toplama kampanyamızı başlattık. Bu kampanya sayesinde oyuncakla oynayamayan, yeni oyuncaklara sahip olamayan çocuklarımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Bu proje kapsamında insanlardan kullanılmamış, ambalajlı hediye oyuncak bağışı toplayacağız. Çocuğuna oyuncak alan birey bir oyuncak da ihtiyaç sahibi çocuklar için alacak. Projemize ilçemizde bulunan çeşitli okullardan öğrenciler de destek veriyor fakat ben buradan tüm ilçe halkımıza seslenmek istiyorum. Bir oyuncak alarak sizde bu projeye dâhil olabilir, sizde bir çocuğumuzu sevindirebilirsiniz. Oyuncaklarımızın konulacağı sepetimiz 14-23 Nisan tarihleri arasında bir hafta süre ile İnegöl AVM´de bulunacaktır. Oyuncak sepeti herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir şekilde konuşlandırılmıştır. Sizler alacağınız yeni oyuncaklarla projemize dâhil olabilirsiniz. Bu proje güzel bir amaca hizmet ediyor. İnşallah sizlerin desteğiyle oyuncağa ulaşamayan çocuklarımıza ulaşıp onları mutlu edeceğiz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22