ÇOCUKLUK HAYALİNİ TASARLADI

ÇOCUKLUK HAYALİNİ TASARLADI

İnegöl´de üretim yapan Taraftar Yatak Odası, tasarladığı ürün ile fuara damga vurdu. Birebir stadyum konseptini taşıyan yatak odası, gençlerin ve çocukların ilgi odağı oldu.

 

Her yıl farklı bir ürünün yıldız gibi parladığı MODEF Fuarı´nın bu yılki yıldızı Taraftar yatak odası oldu.

 

ÇOCUKLUK HAYALİNİ TASARLADI

İnegöl mobilya sektöründe faaliyet gösteren Taraftar Yatak Odası firma yöneticisi İmdat Demirtaş, ?Her bütçeye uygun olarak stat yatakları tasarladık. Ürünlerimiz fuarda büyük ilgi gördüler. Yoğun talep var. Gençler ve çocuklar ürünlerimizi görerek ebeveynlerini ikna etmeye çalışıyorlar. Daha önceden futbolla uğraşıyordum. Küçükken böyle bir ürüne sahip olmak isterdim ve bu tutkunun içimde olması sonucu böyle bir ürün ortaya çıktı. İnsanlar statlara gidemiyor, biz statları evlere sokmayı düşündük. Bunu başardığımıza inanıyorum. İnşallah her eve ürünlerimizi sokmayı başaracağız? dedi.

 

CİDDİ TALEP VAR

Ürünlerin teknoloji ile iç içe olduğunu belirten Demirtaş, ?Yatakların yanlarında USB, kart okuyucu, kulaklık aygıtları var. Bunları statların içerisine yerleştirdik ve gayet kullanışlı bir ürün ortaya çıktı. Bir yandan yatarken bir yandan da müzik dinleyebilecekler. Fuarda ürünümüze ciddi şekilde yoğun talep var. Önümüzdeki günlerde daha da artacak? şeklinde konuştu.

 

?LİSANSLI OLARAK STORELERE KOYMAK İSTERİZ?

Ürünlerin patentlerinin kendilerine ait olduğunu belirten Demirtaş, ?Sadece logolar ile ilgili kendimize ait logolar üretmeye çalıştık. Benziyor ama içerisindeki bazı şeyler değişik, orijinali ile birebir değil. Kulüp başkanlarımızla temasımız olsa ve başkanlarımız da bu iş ile ilgilenseler ürünlerimizi lisanslı olarak storelerine koymak isteriz. Değerli başkanlar bununla ilgilenirlerse seviniriz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22