Çok Basit Gol Yedik

Çok Basit Gol Yedik

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Aydınspor karşısında öne geçmelerine rağmen, basit bir gol yiyerek 3 puanı ellerinden kaçırdıklarını ifade etti.

İnegölsporTeknik Direktörü Ergün Penbe, sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Aydınspor 1923 maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 HAKEMLERE SİTEM

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Penbe, ?Açıkçası galibiyet bekliyorduk. Golü de bulduk. Golden sonra 10 dakika temkinli olabilseydik çok daha iyi olacaktı. Oyuncularıma da söyledim. Yine her haftaki gibi çok basit gol yedik. Aydınspor´u tebrik ediyorum. Onlarda iyi mücadele ettiler. Gol yemelerine rağmen biz ?Oyun disiplininden koparlar golleri buluruz´ diyorduk ama golü buldular. Hakemlere hiç bir zaman bir şey söylemek istemiyoruz ama biz geçen hafta Hatay´da oynadığımız zaman resmen Hatay´ın ev sahipliğini hissetti Hatayspor. Bütün takdir haklarını hakem onlara kullandı. Olmayan faulden gol yedik. Şimdi burada bakıyorsunuz sanki yine ben deplasmandaydım. Aydınspor maçına İzmir bölgesinden hakem gelirse, tabiî ki deplasmanda hissedersiniz. Bütün takdir haklarını onlara kullandı. Şu maçta eğer 92. dakikada sarı kart gösteriliyorsa, daha bir şey söylemeyeceğim. Bize çıkan sarı kart belli zaten. Onun dışında hakemin işi burada görmek. ?Ben görmedim´ diyor. O zaman görmüyorsan ne işin var burada. Senin işin görmek. Üzgünüz?3 puan almak istiyorduk, olmadı. Ama bu şartlarda da zor. Biz hakemlerle birlikte her şeye rağmen yenmemiz lazımdı. İnşallah bir dahaki maçta deplasmanda bize de böyle bir hakem denk gelir? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00