www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çok Fonksiyonlu Yaşam Alanı

Çok Fonksiyonlu Yaşam Alanı

İnegöl Belediyesi, Alanyurt Yeni Mahallede 2000 m2 alan üzerinde her yaştan bireyin vakit geçirebileceği çok fonksiyonlu yaşam alanını oluşturmak için çalışmalara başladı.

Şehrin tüm bölgelerinde farklı bir çalışmayla İnegöl´ü geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren İnegöl Belediyesi, yeni yerleşim alanlarından biri olan Alanyurt bölgesindeki Yeni Mahallede bölge sakinleri için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sude Sokak üzerinde planda yeşil alan olarak gözüken 2000 m2´lik alanın çok fonksiyonlu bir çocuk oyun alanı ve yeşil alana dönüştürülme çalışmalarına başlandı.

 

Fitness aletlerinden çocuk oyun alanına, ağaçlandırılmış bölgelerden sert zemin yürüyüş ve oturma alanlarına kadar birçok özelliği bulunan park, her yaştan bireyin faydalanabileceği çok fonksiyonlu bir yaşam alanına dönüşecek. Çalışmaların Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenirken, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Partili yöneticilerle birlikte yapımı süren alanda incelemelerde bulundu.

 

POLİS HAFTASINI KUTLADI

Başkan Taban, inceleme sonrası bir açıklama da yaptı. Polis Teşkilatının kuruluşunun 173´üncü yıl dönümü olduğunu da hatırlatan Taban, ?Bugün polis haftamızın başlangıcı. Bu vesileyle tüm polis kardeşlerimizin haftasını kutluyorum. Bugün törenlerine de katılıp kendileriyle bir araya geldik. İnşallah kazasız belasız görevlerini yaparlar? dedi.

 

BÖLGENİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRACAK

Yeni Mahallenin İnegöl´ün yeni yapılaşan mahallelerinden biri olduğunu kaydeden Taban, ?Bugün Yeni Mahalle Sude Sokaktayız. Malumunuz burası yeni bir yerleşim birimi. Yeni yeni binalar yükseliyor. Halen boş arsalar da var ancak bizler burada yeşil alan olarak gözüken 2000 m2´lik bir alan üzerinde çok fonksiyonlu, buradaki yaşam kalitesini arttıracak, insanların boş zamanlarında hoşça vakitlerini geçirebilecekleri güzel bir alan oluşturuyoruz. Tabi ki yolları da yapacağız, alt yapıyı da yapacağız. Ama sosyal yaşam içerisinde fayda sağlayacak unsurları da tamamlamamız gerekiyor? diye konuştu.

 

MAYIS SONUNDA HİZMETE GİRECEK

Alper Taban, parkın maliyetinin 200 bin TL olduğunu da ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Burada içerisinde yeşil alan, çocuk oyun alanı, beraberinde fitness alanı, sert zemin yürüyüş alanları, ağaçlandırmaların olduğu, yeşilliklerin olduğu güzel bir alan ortaya çıkacak. Projenin yaklaşık bedeli 200 bin TL. İnşallah biz bunu Mayıs ayı sona kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Bittiğinde de hep birlikte mahalle sakinlerimizle beraber küçük bir açılış yapmış oluruz. Yapılan hizmetlerin öncelikle mahalle sakinlerimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.?

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25