www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI?

?ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI?

Kafkasspor ile oynanan İnegöl Derbisini değerlendiren Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, ?Maçı kazanmayı çok istedik, çok arzuladık ama top istemedi? diye konuştu.

 

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Kafkasspor ile oynadıkları derbi hakkında açıklamalarda bulundu.

 

MAÇIN HİKÂYESİ OLDU

Haluk Metin, ?Sezonun tamammı, devammı maçına çıktık. Zor bir maça çıktık. Her şeyden önemlisi atmosferi, seyircisi, günün güzelliği, her şeyi güzel bir gündü. Süper Lig´de bile bazı takımların 200-300 kişi seyirciye oynadığı bir yerde, her tarafı dolu bir ambiyansı olan maç oldu. 2 takım içinde önemli bir maçtı. Kafkasspor´a beraberlik ve galibiyet yetiyordu.Bizim ise sadece galip gelmemiz gerekiyordu. İyi hazırlandık. Her anlamda hazırlandık. Yönetimimizin inanılmaz desteği ve emeği vardı. O emeğin karşılığında maçada iyi başladık. Fakat ben maçtan önce sporcularıma söylemiştim, her maçın kendine göre bir hikâyesi vardır diye. Bu tip maçlar, hikâyesi olan maçlardır. Bu maçında gerçekten bir hikâyesi oldu. Bizim açımızdan talihsiz diyebileceğimiz bir hikâyesi oldu. Maçın ilk dakikalarında Özgür sakatlandı. 20.dakikasında Metin Akan sakatlandı. 2 önemli sporcumuz sakatlığından dolayı moral ve motivasyonların da sıkıntı oldu. Oyundan almak zorunda kaldık. Hücum hattımız olduğu gibi oyundan çıktı. Fakat maç genelinde iyiydik. Özelikle maçın son 10 dakikası gerçekten çok heyecanlıydı, görülmeye değerdi? dedi.

 

SAHADAN DİMDİK AYRILDIK

?Maçı kazanmayı çok istedik, çok arzuladık ama top istemedi? diyen Metin, ?Nasip değilmiş. Olmadı, ama her şeye rağmen sahadan sporcularım dimdik ayrıldılar. Hepsinin kocaman yüreklerine sağlık. Hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuza, Başkanımız Talha Öziş´e, Yönetim Kurulu üyelerimiz Olcay İleri´ye, Alpaslan İlhan´a, İbrahim Demirtaş´a, emeği geçen herkese verdikleri destekten dolayı çok çok teşekkür ederim. Kafkasspor´a da Play-Off maçlarında başarılar dilerim. İnşallah onlarda arzu ettikleri başarıyı elde ederler. Maça gelen herkese teşekkür ediyorum. Maçtan sonra, maç içerisinde tribünlerde olsun, sağduyunun hâkim olduğu bir maç oldu. İnegöl´e yakışır bir maç oldu. İnşallah bundan sonra atmosfer ne kadar büyük olursa olsun, İnegöl takımları arasında oynanan maçlar bir şenlik havasında geçecek. Bu bir başlangıç olsun. Bundan sonra hep bir adım daha öteye götürelim. Maçlar daha güzel bir şekilde geçsin. Maçtan sonra sonuç ne olursa olsun, herkesin birbirini tebrik ettiği bir gün olsun. İnşallah da böyle olacağına inanıyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00