?ÇÖZÜM SÜRECİ TERÖRÜ GÜÇLENDİRDİ?

?ÇÖZÜM SÜRECİ TERÖRÜ GÜÇLENDİRDİ?

Saadet Partisi İlçe Kadın kolları Başkanı Tülay Yetim, AK Partihükümetinin 1 Kasım seçimlerinde terörün biteceği algısını verdiğini, ancak terörün çözüm süreci adı altında dahada güçlendirdiğini söyledi.

 

Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yetim, İl Müfettişi Sebiha Turgut, Teşkilat Başkan Yardımcısı Emine Bayraktar ve Tanıtma Başkanı Elif Yeten ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, gündeme ilişkin Gazetemiz İnsan Kaynakları Müdürü Figen Özdemir ile istişarelerde bulundular.

Gündemi değerlendiren SP Kadın Kolları Başkan Tülay Yetim, ?Bizler saadet partisi olarak kesinlikle pkk terör örğütü ile masaya oturulmasını tasvip etmiyoruz.Doğu Anadolu´daki vatandaşlarımız içinde ayriyeten endişe ediyoruz .Oradaki masum vatandaşlarımızda bu durumdan oldukça rahatsızlar.Fakat gündemde çok konuşulmayan aslında ülkenin en büyük sorunu olan ikiz yasalarla pkk terör örgütüne kürt vatandaşlarımızı kullanarak kendi özgülünü bağımsızlığını kurma hakkı verilmiştir.? dedi.

 Asgari ücrete yapılan zamma değinen Yetim, ?Hükümetin seçim vaatlerinin arasında olan asgari ücrete zam vaadi de kaşıkla verip kepçeyle geri alma cinsinden olmuştur.Daha işçinin cebine para girmeden gelen zamlarla erimiş gitmiştir. Oy kazanmak amacıyla yapılan asgari ücret zammından işverenlerde etkilenmiş,birçok iş yeri verdikleri ikramiyeleri kaldırarak, bir nevi tasarrufa gitmiştir.Yani halkımız hem zamla, hem verilen hakların geri alınmasıyla mağdur edilmiştir.? dedi.

AK Parti hükümetinin ülkemizde olan gelişmeleri basın özgürlünü kısarak gündem dışı bıraktığını öne süren Yetim, ?Halk bir nevi uyutulmakta kendi siyasi görüşleri özellikle görsel medya üzerinden empoze edilmektedir.Bizler Saadet Partili olarak hiçbir siyasi görüş düşünmeksizin, bütün kardeşlerimizi kucaklıyoruz. Çünkü hepimiz bu geminin içindeyiz temennimiz biran önce doğru yola dönülmesidir.? diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07