www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Programı Netleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Programı Netleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İnegöl´e yapacağı ziyaret programı netleşti. Erdoğan bugün 13.30´da İnegöl´e gelecek ve gün boyu İnegöl´de olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İnegöl ziyaretiyle ilgili Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Ersan ortak bir basın toplantısı yaptı.

Yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Ayhan Salman şunları söyledi. ?Allah nasip ederse yarın Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan mobilya fuarımızı ziyaret edecek. Bizim için çok onur verici ve gurur verici tüm İnegöl halkımızla birlikte yaşayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız saat: 13.00 gibi inşallah İnegöl´e gelecek. Önce mobilya dekorasyon fuarını ziyaret edecek. Daha İnegöllülerle ile Cumhurbaşkanımızı bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Mobilya fuarı İnegöl için önemli. Tabi uzun bir aradan sonra İnegöl´de Cumhurbaşkanımızı ağırlamak bizler için çok güzel bir şey. Uzun bir süre İnegöl´de olacak Cumhurbaşkanımız. Fuar ziyaretin ardından İnegöl´de de bir şehir turu yaptırmayı düşünüyoruz. İnegöl Bursa´mız için önemli ilçelerden biri. Mobilyanında başkenti yıllardır mobilya dekorasyon fuarlarını düzenli bir şekilde sağlıyor. Cumhurbaşkanımızın her Bursa´ya gelişiyle azmimizi, motivasyonumuzu, heyecanımızı artırdı. İnegöl´e gelişiyle İnegöllü müteşebbis, İnegöllü mobilyacının inşallah azmi, heyecanı bizlerinde azmi ve heyecanı artacak. Çok önemli bir gündem yaşıyor aslında Türkiye bir taraftan Suriye ile ilgili önemli operasyonların planlanmış Mehmetçiğimizin barış için oraya müdahale ettiği bir dönemde sayın Cumhurbaşkanımızın İnegöl´ü önemsemesi, mobilya fuarımızı ziyareti, Bursa´mızı önemsemesi ve buraya teşrif etmesi gerçekten çok onur verici bir olay. İnşallah tüm ilçe halkımızı,  Bursa´mızı sayın cumhurbaşkanımızı coşkuyla, sevgiyle ağırlamak adına hem mobilya dekorasyon fuar alanında hem de İnegöl´ün caddelerinde sokaklarında bekliyoruz. Sonrasında Cumhurbaşkanımız teşkilat mensuplarımızla birlikte akşam yemeğine katılacak ve yemek sonrası İnegöl´den ayrılacak.? Dedi

Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise herkes üzerine düşenini yapıyor. Vekil olarak bizler kendisini davet ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızda en az benim kadar İnegöl´ü seviyor. Yoğun programına rağmen uzun zamandır gelemediği İnegöl´e gelecekler inşallah. Bizde onu en iyi şekilde ağırlayalım kendisini üzmeyelim bunu rica ediyorum sizlerden. Bizleri kırmadı geliyor sorunsuz bir şekilde kendisini ağırlayalım yolcu edelim inşallah.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00