Cumhuriyetin Değerlerini Koruyup Kollamalıyız

Cumhuriyetin Değerlerini Koruyup Kollamalıyız

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Emsali olmayan bir mücadelenin sonunda ilan edilen Cumhuriyetimizin değerlerini koruyup kollamak her vatan evladının bir görevi olmalıdır? dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 94. yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

CUMHURİYET İSLAM DÜŞMANLARINA KESİN BİR CEVAPTIR

Konu ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ?Türk milletinin fikri hür ve vicdanı hür nesilleri sayesinde Cumhuriyetimizin 94. yılını acısıyla, tatlısıyla geride bıraktık. Tarihin dengelerini değiştiren, çağ açıp, çağ kapatan Türk milleti 29 Ekim 1923 tarihinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Cumhuriyeti ilan etmiş ve 94 yıldır Cumhuriyetin değerlerini muhafaza etmiştir. Cumhuriyetin ilanı, gerek Türk Milletinigerek İslam coğrafyasını topyekûn ele geçirmek isteyenlere karşı o dönem keskin bir cevap niteliği taşımaktadır. Çeşitli akıl oyunları ile milletimizi tarihten silip atmak isteyenler her seferinde olduğu gibi hezimete uğramış, hayal kırıklığı ile bozguna uğramıştır. Emsali olmayan bir mücadelenin sonunda ilan edilen Cumhuriyetimizin değerlerini koruyup kollamak her vatan evladının bir görevi olmalıdır. Bu düşüncelerimle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´, silah arkadaşlarına ve aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor, her birini, hürmet, saygı ve şükranla anıyoruz. Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum. Ne mutlu Türk´üm diyene? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07