www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Cumhuriyet’ten 30 dilek 30 niyet projesi

Cumhuriyet’ten 30 dilek 30 niyet projesi

İnegöl kent konseyi iyilik hareketi çalışma grubu ve Cumhuriyet İlkokulu müdürlüğünce ortaklaşa 30 dilek 30 niyet projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında okuldan belirlenen öğrencilerin dilekleri iyilik hareketi grubu tarafınca İnegöl’ün yardım severleri tarafından karşılanması sağlandı. Öğrencilerin dileklerini gerçekleştirmeye yönelik temin edilen hediyeler okulda düzenlenen bir programla öğrencilere dağıtıldı. Hediyeler içerisinde krampon, futbol topu, kumandalı araba, monopoli, kaykay gibi değişik oyuncaklar yer aldı.

Dağıtım programında konuşan Okul Müdürü Ahmet Demir, Bu proje için okulumuzu seçen iyilik hareketi grubu başkan ve üyelerine çok teşekkür ettiğini ve bir bakıma toplum hizmeti çalışması olan bu etkinlikle yüzleri gülen öğrenciler adına kendilerine minnettar olduğunu söyledi.

İyilik Hareketi grubu başkanı Hatice Alkan ise, İnegöl içerisinde birçok hayır işleri için çaba sarf ettiklerini ancak minik yüreklere dokunan bu faaliyetten kendilerinin de ziyadesiyle memnun olduklarını söyledi.

Kent konseyi başkanı Halil İbrahim Zengin ise, öğrencilerin hayallerinin gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenen bu projenin amacına ulaşmasını görmekten çok büyük mutluluk duyduğunu emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

İlçe Milli eğitim Müdürü Ali Doğru, okullarda bu tür çalışmaların olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu, bu öğrencilerin ömürleri boyunca bu etkinliği hatırlayacağı ve kendilerin de ilerde bir iyilik hareketi gönüllüsü olacağını dile getirdi.

Son olarak konuşan Belediye Başkan yardımcısı Durmuş Aydın ise, İnegöl’deki hayırsever insanların sayısının çok olduğunu bu tür hayır çalışmalarının İnegöl’de destek bulduğunu, bu faaliyetten dolayı da hem İyilik hareketi grubuna hem de Cumhuriyet İlkokulu Müdürlüğüne teşekkür etti.

Program sonunda hediyelerini alan çocuklar yardımseverlerle kucaklaştı ve teşekkürlerini ilettiler.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29