www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dadaşlardan kurtuluş etkinliği

Dadaşlardan kurtuluş etkinliği

Erzurum´un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü bir dizi etkinlikle kutlandı.

Sani Konukoğlu Camii yanında düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak, dernek yöneticileri ve bazı meclis üyeleri katıldı.

Dadaşlardan Bir Dizi Etkinlik

Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak, "Malumunuz 12 Mart Erzurum´un düşman işgalinden kurtuluş günü. Bugün 101. Sene-i devriyesinde İnegöllü vatandaşlarımıza Erzurum´un ünlü kadayıf dolmasını tattırmak için çadırımızı açtık. Sağ olsunlar başkanımızda geldiler, bizleri onurlandırdılar. Bir etkinlik yapalım dedik. Bundan sonraki etkinliğimizde ise Şehitliğimizi ziyaret edeceğiz. Orada dualar okuyacağız. Akşamda dernek lokalinde hem Kur´an tilaveti olacak hem de değişik etkinliklerimiz olacak. Ben bütün hemşerilerimizi, İnegöllü kardeşlerimizi etkinliklerimize davet ediyorum" dedi.

Erzurumlulara Övgüler Yağdırdı

Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Bugün Erzurumlular Derneğimizin yapmış olduğu etkinliğe destek olmak için buradayız. Arkadaşlarımız bugün Erzurum´un kurtuluşu nedeni ile güzel bir ekinliğe imza atıyor. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her zaman cömert olan bu insanlar, hem yüreğini hem sevgisini hem de maddi manevi tüm kazançlarını milletimiz ile paylaşıyorlar. Bugün de burada hayır için kendilerini feda etmiş, o gün o şehrin kurtuluşunda emeği geçmiş tüm insanları hem hayırla yad etmek hem de beraberinde onlar adına burada ikramda bulunarak güzel bir tekinlik gerçekleştirdiler. Vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi bende bir kez daha hayırla yad ediyorum" şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19