www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DADAŞLARDAN MUHTEŞEM GECE

DADAŞLARDAN MUHTEŞEM GECE

İnegöl Erzurumlular Derneği tarafından önceki gün gerçekleştirilen ?Sıra Gecesi´ güzel anların yaşanmasına neden oldu. Programa ilçe protokolü de ilgi gösterirken, Dadaşların bir etkinliği daha damaklarda tat bıraktı.

İnegöl Erzurumlular Derneği tarafından önceki gün dernek lokalinde ?Sıra Gecesi´ düzenlendi. Düzenlenen geceye İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ve eşi, Yenişehir Havaalanı Emniyet Müdürü İlhami Araali, MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel, SGK İlçe Müdürü Erdal Algan, dernek Başkanı Ali Toprak, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Sırada gecesinin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Erzurumlular Derneği Başkanı Ali Toprak, şu ifadeleri kullandı:
 
?Bizler İnegöl Erzurumlular Derneği olarak, sizlerin de bildiği gibi etkinliklerimiz ile İnegöllü vatandaşlarımızın geneline hitap ediyoruz. Basına yansımayan birçok etkinliğimiz var. Bugün yine bir ?Sıra Gecesi´ programımızda hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Çok güzel zaman geçirdik. İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ve eşleri de programımıza katılarak bizleri şereflendirdi. Ben kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum?
 
Toprak, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: ?İnegöl´ün değerlerine değer katmaya ve aynı zamanda bu şehre renk katma anlamında şimdiye kadar birçok büyük organizasyon gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda yeni sezonda da birçok etkinliklerimiz olacak. Biz bütün İnegöl halkını bu etkinliklerimize şimdiden bekliyoruz?
  
 


  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00