DAĞLICA´YA MEKTUP

DAĞLICA´YA MEKTUP

Akşemsettin İlkokulu öğrencileri, Hakkâri Yüksekova Dağlıca Taburunda görev yapmakta olan askerlere moral vermek amacıyla ?Yanınızdayız ve Dualarımızdasınız? sloganıyla mektup yazdılar.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akşemsettin İlkokulu Müdürü Ahmet Demir, ?Dağlıca Taburunda görev yapmakta olan askerlerimize moral olması amacıyla ?Yanınızdayız ve Dualarımızdasınız´ sloganıyla okulumuzda bir mektup projesi başlattık. Öğretmen ve öğrencilerimiz projeye büyük ilgi gösterdiler. Toplanan mektupların bugün (dün) itibariyle Dağlıca´ya gönderildi? dedi.

 

YANLARINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTEDİK

Okul Meclis Başkanı Havvanur Çeliker ise, ?Bu projeyi gerçekleştirdiği için okul Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Çünkü oradaki ağabeylerimiz bizim güvenliğimiz için canlarını tehlikeye atıyorlar. Bizde dualarımızla ve yazdığımız mektuplarımızla onların yanlarında olduğumuzu göstermek istedik? şeklinde konuştu.

 

VELİLERDEN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

Son olarak açıklamalarda bulunan Okul Aile Birliği Başkanı Habibe Bali, bu çalışmaya velilerin de çok büyük ilgi gösterdiğini ve desteklediklerini, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07