?DAHA İYİ OLACAĞIZ?

?DAHA İYİ OLACAĞIZ?

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Fatih Karagümrük karşısında elde ettikleri 3-0´lık skorun yanı sıra, oynanan futboldan memnun kaldıklarını ve adım adım daha iyiye gideceklerini ifade etti.

 

2. Lig Kırmızı Grup 8. haftasında temsilcimiz İnegölspor´un evinde ağırladığı Fatih Kargümrük´ü 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Bordo Beyazlı cephede Başkan Eşref Güç ve Teknik Direktör Taşkın Güngör bazı değerlendirmelerde bulundular.

 

?HAK ETTİĞİMİZ YERE ULAŞACAĞIZ?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, ?Geçen hafta şanssız bir mağlubiyet yaşadık. Takımımızın iyi olduğunu biliyoruz. İnşallah bundan sonra hep beraber, yeni kadro ile beraber iyi sonuçlar alacağız. Bugün Karagümrük buraya iddialı gelmesine rağmen ilk 17 dakikada attığımız 3 golle beraber net bir galibiyet aldık. İnegölspor için de iyi oldu. Kötü gidiyorduk. Kötü gidince heyecanlar da başlıyor, sıkıntılar oluyor. Tam zamanında yaptığımız hamle ile iyi sonuçlar alıp bundan sonra basamakları tek tek çıkarak hak ettiğimiz yere ulaşacağız. İnegölspor olarak hedefimiz şaşmadı. Çok puan farkı yok. Biz sonuna kadar kovalayıp önce Play-Off sonra olursa ligden çıkmaya çalışacağız. Uzun bir maratonun içerisindeyiz. Bunları söylemek için belki erken ama hedef koymak zorundayız, hedefsiz olmaz. İnşallah sezon sonuna kadar arzuladığımız hedefi yakalarız. İyi bir galibiyet oldu? dedi.

 

?EN İYİ DERECEYİ ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ?

Kupadaki Balıkesir eşleşmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Güç, ?Balıkesir belki eski Balıkesir değil ama güçlü bir kadro. Kupayı ciddiye alacağız. Bizim için önemli. Gruplara kalıyorsunuz, gir getirisi oluyor. Gruplara kaldığınız zaman heyecan oluyor, iyi takımları İnegöl´e getiriyorsunuz, biz de gidiyoruz. Oradan en iyi dereceyi almaya çalışacağız. İyi bir kura oldu, hayırlı olsun? şeklinde konuştu.

 

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise, ?İyi bir başlangıç yaptık. İlk 20 dakikada 3-0´ı bulduk. Skora rağmen oynadığımız oyun çok iyiydi. Bu sahaya rağmen pas trafiğinde belki yüzde yüzü bulamadık ama her şeye rağmen güzel bir oyun oldu. İyi şeyler yaptık. 3-0´dan sonra devre sonuna kadar rakibi oyuna ortak ettik. Bu çok hoş bir durum değildi. 3-0´ın verdiği bir rehavet oldu. Tam tersi olması, rakibin tamamen direncini kıran bir oyun ortaya koymamız gerekiyordu. Türkiye´de maalesef sporcuların geçmişten beri aldıkları bir gelenek var, topu en kısa zamanda ayaklarından çıkarıp riski üzerlerinden atmak istiyorlar. Bu bir oyun, bunu oynamamız gerekiyor. O nedenle ilk yarının kalan bölümü istediğim gibi olmadı. İkinci yarıda çocuklara 3-0´dan sonra nasıl disiplinli olduğumuzu göstermelerini istedim. İyi bir şekilde oynadılar. Defansif anlamıyla da iyi işler çıkardılar. 3-0´dan sonra kontrayıbiraz daha isabetli paslarla bulmamız lazım. Birinci aşamada oyun sistemini iyileştirmemiz gerekiyor. Top rakipteyken ne yapmamız gerekiyor, bizdeyken ne yapmamız gerekiyor anlamında mesafe almamız gerekiyor. Umarım bugün iyi günlerin başlangıcı olur. Ben umutluyum. Takımın gösterdiği performanstan memnunum. Şuanda bir takım karakteri ortaya çıkmaya başladı, birlikte oynamaya başladılar. Umarım önümüzde İnegöl için güzel günler yaşanır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22