www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DAHA İYİ OLACAĞIZ

DAHA İYİ OLACAĞIZ

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, yeni kurulan bir ekip olduklarını ve takım olma yolunda ilerlediklerini ifade etti.

 

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor´un Gölcükspor´la oynadığı ve 1-1 tamamlanan hazırlık maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Osman Özdemir, ligin en iyi takımlarından bir tanesi olduklarını belirtti.

LİGİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİR TANESİYİZ

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, ?Takımın tam hazır olduğunu söylemek için biraz erken. Lig öncesi bu bir mazeret değil. Haftaya çok önemli bir lig maçına çıkacağız. Sadece bu 1,5 aylık süreçte yeni kurulan bir takımın birlikte hareket etmesiyle ilgili çalışmalar yaptık. Bu konuda da bir takım gelişmeler var. Başladığımız günden itibaren bugüne kadar gelen süreçte takım olma yolunda ilerliyoruz. Bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi olduğumuzu iddia ediyorum. Oynadığımız oyun her geçen gün daha iyi olacak. İlk hazırlık maçından bugüne kadar olan süreçte takımımız iyi bir yolda. İlk lig maçına kadar birtakım eksiklerimizi gidereceğiz ve lige iyi bir başlangıç yapacağız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25