www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Daha İyisini Oynayabilirdik

Daha İyisini Oynayabilirdik

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Kayseri Erciyesspor karşısında alınan 3-0´lık galibiyete rağmen oyundan tam manasıyla memnun olmadığını belirterek ?Daha iyi oynayabilirdik? dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, sahalarında 3-0 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

2-0 ÖNE GEMEMİZ OYUN DİSİPLİNİNDEN UZAKLAŞTIRDI

Maçın ardından açıklama yapan Penbe, ?Bizim için iyi bir maç oldu. 3 gol attık. Daha fazlada bulabilirdik. 2´yi yakaladıktan sonra açıkçasıtakım biraz gevşedi... Oynanan oyundan çok memnunmuyum? Açıkçası çok memnun değilim. Daha iyisini oynayabilirdi. Çünkü bu kapasite var benim oyuncularımda. Tabi Kayseri Erciyes´inde son sıralarda olması, 2-0 öne geçmemiz kafadan biraz çocukları oyun disiplininden uzaklaştırdı. Bireyselliğe dönüştürdüğünü düşünüyorum. Burada daha iyi oyun izletebilirdik. Çokta farklı olabilirdi. Erciyes´i de mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Çok zorlu şartlarda mücadele ediyor ve maçlara geliyorlar. Bugünde ellerinden geldiği kadar çok iyi mücadele ettiler. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Çünkü biliyorsunuz 3 puanlı sistemde alt sıralardan uzaklaşmak vardır. Üstü hedefliyoruz tabiî ki ama ikinci yarıda maçların hepsi çok zor. Biliyoruz, bu bilinçteyiz. Sakatlar verdik. Bunun için üzgünüz. 1-2 oyuncumuz sakatlandı. Son 15 dakikalık bölümü Kemal idare etmek zorunda kaldı. İnşallah hafta sonu bizi yalnız bırakmazlar. Zorlu bir hafta sonu bizi bekliyor. Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacağız. İyi hazırlanıp o maçtan da puan yada puanlar almak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00