DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl’ün daha güzel yarınlara ve daha ileriye götürülmesi noktasında çalışacaklarını söyledi.

Yaklaşık 20 gün önce İnegöl’de görevine başlayan Kaymakam Ali Akça, ilk ziyaretini İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yaptı. Aktaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Akça, Başkan Aktaş’ın bazı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şahsını ziyaret ettiğini ifade ederek İnegöl’ün geleceği için vizyon sahibi bir Belediye Başkanı gördüğünü söyledi.

 

Ziyarette konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; İnegöl’ün ekonomisiyle, nüfusuyla alt ve üst yapısıyla birçok şehirden daha büyük olduğunu, sosyal ve kültürel anlamda birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığını söyledi. Aktaş, “Sayın kaymakamımızın tecrübelerinden de istifade edip bu saydıklarımın üzerlerine yeni şeyler eklemeye çalışacağız ve hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Ben kaymakamımızın gelişinin 2. haftasında kendilerini ziyaret etmiştim. Bugün de sayın kaymakamımız şahsımızı ziyaret ediyorlar. Kendisine bir saat boyunca İnegöl ile alakalı genel bir brifing de verdim. İnegöl’ün artıları nelerdir? Geliştirilmesi gereken yönleri nelerdir? Genel anlamda bir bilgilendirme yaptım. Henüz 20 gün gibi zaman olmasına rağmen Sayın Kaymakamımız, konulara gayet hakim. Köy ve beldelerde dâhil, ilçemizle alakalı birçok faaliyetlere katıldı. Sayın kaymakamıma değerli ailesine şehrimize hoş geldiniz diyorum. Kendilerine başarılar kolaylıklar diliyor, sağlık ve esenlikler temenni ediyorum” dedi.

20 gün önce İnegöl’deki görevine başladığını ve geçen bu sürede yoğun bir tempoyla İnegöl’ü tanımaya çalıştığını ifade eden İnegöl Kaymakamı Ali Akça ise konuşmasında Başkan Aktaş’ın vizyon sahibi bir yönetici olduğunun altını çizdi. İnegöl’ün ölçek olarak büyük bir ilçe olduğuna vurgu yapan Kaymakam Akça, ilk ziyareti de İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yönelik yaptığını söyledi. Akça, görüşmenin çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Sayın belediye başkanımızdan ilçe ile ilgili detaylı bilgiler aldım. İnegöl’ün gelişmesine yönelik gerçekten vizyon sahibi bir belediye başkanı gördüm. Burada bulunduğumuz süre içerisinde İnegöl’ün daha güzel yarınlara ve daha ileriye götürülmesi noktasında değerli Belediye Başkanımızla birlikte çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Kendisine güzel temennileri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68