www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DAİMA EN İYİ İMKÂNLAR SUNULACAK

DAİMA EN İYİ İMKÂNLAR SUNULACAK

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi?ni ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa?da eğitimlerin daima en iyi imkânlarla gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Ulu Şehir`de göreve başladığı andan itibaren, çok önem verdiği ve her fırsatta söylediği ?Bursa`da eğitim gören yarınlarımızın teminatı yavrularımız, daima en iyi imkânlarda eğitimlerini gerçekleştirecek? sözünü hızla hayata geçirmeye kararlı gözüküyor.

GÜZEL BİR EĞİTİM MERKEZİ DAHA

Bu bağlamda Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi`nde bir inceleme gerçekleştiren Vali Karaloğlu; ?Konumu itibariyle okulumuz, eğitim-öğretim mekânı olmak için oldukça uygun bir alana sahip. İnşallah gerekli çalışmaların ardından tarihi dokuyu bozmadan yapılacak yeni okul binamızla, `Ulu Şehrimiz` güzel bir eğitim merkezine daha sahip olmuş olacak. Ben,  en kısa süre içinde el birliğiyle bu mekânı yeniden daha güçlü ve modern bir hale getireceğimizden eminim? dedi. 

`Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi`, 7 bin 500 metrekare yeşil alan içerisinde ana bina, A blok ve B blok öğretim binaları ile spor salonundan oluşan geniş bir yerleşkeye sahip olup, yeni yapılacak proje ile kontroller sonucu `Riskli Yapı` raporu verilen A ve B bloklar yıkılarak, ana binaya uygun bir mimariyle 24 derslikli yeni ve çağdaş bir okul binası, aynı zamanda öğrencilerin kalacağı 100 öğrenci kapasiteli bir pansiyon yapılması planlanıyor. 

 

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19