www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Darağacı Kurulsun?

?Darağacı Kurulsun?

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, çocuk istismarı ve cinayet olaylarına ilişkin; ?Darağacı kurulsun, bu utançtan kurtulalım" dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Ahmet Lekesizyiğit, ?İnsanlık, bugünlerde ölmüştür. Çocuk istismar olaylarına dur demek için bir darağacı kurulmasını, 7´den 77´ye Türk milleti olarak istiyoruz. Çocuk istismar olaylarına karışanlar, vatan hainleri ve tecavüzcüler için idam kararının çıkmasını istiyoruz. Bu kararın alınması ile bu ve buna benzer konularda elbette düşüş ve bir yok oluş göreceğiz. Bu kararın ilelebet alınması gerektiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum; darağacı kurulsun, bu utançtan kurtulalım" dedi.

 

SİYASİLER KONUNUN ÜZERİNE GİTMELİ

"Siyasi parti temsilcilerinden bu kararın çıkması için talepte bulunuyoruz" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Lekesizyiğit, "Milletvekilleri vatandaşların oyları ile meclise giriyor. Oy aldıkları vatandaşlar da şuan idamın gelmesini istiyor. Bu noktada tüm siyasi partilerimizin ilelebet bu konunun üzerine gitmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 

REFERANDUM TAVSİYESİ

Siyasi mercilerin tutuk kalması durumunda referandumun yapılabileceğini belirten Lekesizyiğit, "Eğer ki siyasi merciler bu konuda tutuk kalıyorsa bir referandum yapılsın. O zaman vatandaşın ne dediğini herkes görecektir. Çocuk istismar olayları, tecavüz ve vatan hainlerinin idam edilmesini kim istemez ki? Vatandaşların sesine kulak vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

 

ÖBEK BAĞIMIZ AVRUPA BİRLİĞİ İLE KESİLMEDİ

Lekesizyiğit, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: "İdam kararı gelirse Avrupa Birliği´ne giremeyeceğimiz ifade ediliyor. Bizim göbek bağımız Avrupa Birliği ile kesilmedi. Onları istemiyor diye biz idam kararını alamıyorsak, bu bile bizim için bir utanç kararı olur."

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02