DARBE GİRİŞİMİ PAZARI DA VURDU

DARBE GİRİŞİMİ PAZARI DA VURDU

İnegöl Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, yaşanan hain kalkışma sonucunda oluşan psikolojik durgunluğun pazarı da etkilediğini belirtti.

 

İnegöl Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, son günlerde yaşanan olayların İnegöl pazarına yansımalarına değindi.

DOMATES VE BİBERDE SIKINTI VAR

 ?Darbe girişimden sonra insanlarda psikolojik bir durgunluk meydana geldiğini kaydeden İnegöl Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut,  "Alışverişler frenlendi. Piyasa tam düzene girecekken, işler yoluna girerken bu girişim patlak verdi ve insanları olumsuz etkiledi. Fiyatlar henüz yoluna girmedi. Domates ve biberde sıkıntı var. Malın piyasada az olmasından dolayı fiyatlarında yükseklik bulunuyor. Onların haricinde bir fiyat dengesizliği yok. Fasulyede bir sıkıntı vardı, çoğalmaya başladı, ikinci ekimler çıkmaya başladı ve rayına oturdu. Şuan da domates ve biber bu durumda, bu geçici olacak diye düşünüyoruz. İnşallah her şey yoluna girecek. Yeter ki Türkiye´nin düzeni bozulmasın, ekonomi bozulmasın? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68