Darısı Başımıza

Darısı Başımıza

İnegölspor 2. Başkanı Kurtiş Güleç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 1. Lige adını yazdıran İnegöl Belediyespor’un yönetimini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güleç, Belediyespor yönetimini tebrik ederken, “Darısı inşallah İnegölspor’u

2. ligde şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor’un 2. Başkanı Kurtiş Güleç ve yönetim kurulu üyeleri, erkek voleybol takımı Acıbadem Voleybol Ligine yükselen İnegöl Belediyespor’un yönetimini ziyaret etti.

DARISI BAŞIMIZA

Dün Belediye Spor Salonunda gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnegölspor 2. Başkan Kurtiş Güleç, “Bugün İnegölspor yönetimi olarak İnegöl Belediyespor voleybol takımı yönetimini tebrik etmek için ziyarete geldik. Şampiyon olan kadroyu, başta başkanımız olmak üzere yönetimi tebrik ediyorum. İnegöl’de spor tarihinde bir ilki yaşadık. Darısı inşallah İnegölspor’un başına diyorum. Pazar günü bizim de önemli bir maçımız var. İnegölspor olarak şampiyon olmak, en azından Play-Off’lara kalmak istiyoruz. Ayrıca Gençlergücü takımı da BAL ligine çıkmak için mücadele ediyor. İnşallah onları da şampiyon olarak görmek istiyoruz. Belediyespor’un da 1. Ligde kalıcı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

BAŞARIMIZ İNEGÖLSPOR’A DA ÖRNEK OLUR İNŞALLAH

Belediyespor Başkanı Adem Tayyar ise, İnegölspor’un da 1. Lige çıkmasını arzu ettiklerini ifade ederek; “İnşallah bizim örnek olduğumuz bu davranışı örnek edinirler, şansları da yardımcı olur ve 1. Lige çıkarlar. Başarının olduğu yerde tesadüflerden bahsetmek mümkün değildir. Biz de çok çalıştık, çok arzu ediyorduk ve bu çalışmaların mükafatı olarak da 1. Ligde olmayı garantiledik. İnşallah bundan sonraki hedeflerimiz arasında 1. Ligde kalıcı bir takım oluşturmak, Anadolu’nun prensi olmak, başarılı bir kulüp olmak var. Kulübümüzün Onursal Başkanı Alinur Aktaş’a da maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32