www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DAVETİYELERİ NAKLİYECİLER DAĞITACAK

DAVETİYELERİ NAKLİYECİLER DAĞITACAK

Nisan ayında gerçekleştirilecek olan 35. MODEF Fuarının davetiyeleri, İnegöl´de faaliyet gösteren nakliyat firmalarına ait 450 araçla dağıtılacak.

 

MODEF Yönetim Kurulu Üyeleri ile İnegöl´de mobilya nakliyatı yapan firmaların sahipleri dün Botanik Park´ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

 

35. MODEF 5-10 NİSAN´DA AÇILACAK

Mobilya´nın İnegöl´ün sosyal hayatını direk etkileyen bir sektör olduğunu ifade eden MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Bu sene 35´incisinidüzenleyeceğimiz Mobilya Fuarı 5-10 Nisan tarihleri arasında açılacaktır. Mobilya sektörü çok önemli bir sektördür. Şehrimizin ticaretini, sosyal hayatını direk etkileyen bir sektördür. Şehrimizin en önemli kuruluşlarından birisi de MODEF Fuarcılıktır. MODEF Fuarcılık sektörümüze uzun yıllardan beri önemli hizmetler sağlayan bir kuruluştur. Bunun yanında şunu da çok önemseyerek ifade ediyorum ki İnegöl´ümüzün en önemli, en etkin kurumlarının başında da nakliyeciler gelmektedir. İnegöl mobilyacıları olarak tasarımlarımızla, ihracatımızla, üretimimizle övünüyoruz, kendimizi başarılı addediyoruz ama şu çok büyük gerçekliktir,bizim ürettiğimiz mobilyaları sevkiyatını yerine ulaştırmasını sağlayan nakliye firmalarıdır? dedi.

 

?TÜRKİYE´NİN EN KUVVETLİ NAKLİYE AĞINA SAHİBİZ?

İnegöl mobilya nakliye firmalarının yaygın bir ağa sahip olduğunu vurgulayan Uğurdağ, ?İnegöl olarak Türkiye´nin en kuvvetli ve en yaygın nakliyat ağına sahibiz.Bu yandan da şanslıyız. Nakliyat firmalarımız sağ olsunlar profesyonel bir şekilde çalışıyorlar. Bizim ürettiğimiz ürünler tek tek firmalardan toplayarak yine ülkenin birçok şehrinde bulunan mağazalarımıza tek tek dağıtıyorlar.Bu İnegöl mobilyası için çok büyük avantajdır. İnegöl haricinde bu işi bu şekilde yapan yoktur. Bizler İnegöl´de mobilya üreten firmalar olarak bunun farkındayız.Tüm mobilyacılar adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

NAKLİYECİLER DAVETİYE DAĞITACAKLAR

MODEFFuarına katılımın daha fazla olması için bir kampanya başlattıklarını belirten Uğurdağ, ?Bizler fuarlarla İnegöl mobilyasını dış şehirlere açıyoruz. İnşallah önümüzdeki ay 5-10 Nisan tarihleri arasında 35´incisinidüzenleyeceğimiz Nisan Fuarımız var. Özellikle sevkiyat anlamında birlikte çalıştığımız nakliyat firmalarıyla tanıtım anlamında da kampanya başlattık. Biz firmalarımızdan 5 Nisan MODEF Fuarının davetiye tanıtımı ile alakalı ricada bulunduk, firmalarımız kabul ettiler. Biz nakliye firmalarımıza davetiyelerimizi vereceğiz onlar da gittikleriher noktaya, girdikleri her mağazaya davetiyelerimizi ulaştıracaklar, fuarımızın tanıtımını yapacaklar. Bugüne kadar İnegöl mobilyasına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

 

İNEGÖL´DE MOBİLYA DURUNCA HAYAT DA DURUYOR

İnegöl´de mobilya sektörünün durduğu zaman hayatında durduğunu belirten İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, ?Mobilya, İnegöl için bir lokomotiftir. İnegöl için olmazsa olmazdır. İnegöl´de mobilya durunca hayat da duruyor. Türkiye´nin hiçbir yerinde olmayan çok düzgün bir mobilya ağına sahibiz ama bu bize yetmiyor. İnegöl´de mobilya sektörünün daha da canlanması için daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Burada bulunan mobilya nakliyat firmaların sahipleri çok kutsal bir iş yapıyorlar. Burada sizlere çok işler düşüyor. İnegöl´de mobilya satılırsa sizlerin de işleri olur ama lokomotif durursa maalesef İnegöl de durur. Mobilyacı nakliyatçılardan rica ediyorum, bu davetiyelerle İnegöl´e fuara bir kişi daha çekerseniz, bir kişiye daha mobilya satarsak hepimize çok çok güzel günler gelecek? ifadelerini kullandı.

 

TAKSİLER GİYDİRİLECEK

İnegöl´de bulunan 90 taksiye İnegöl Mobilya logolarının giydirilmesi için bir proje oluşturduklarını aktaran Korkmaz, ?İnegöl´de 90 tane taksimiz var. Bursa Büyükşehir Belediyesi ilçe plakalarını ayırmak için ön kaputa siyah bantla ya da siyah boya ile ayırmak istedik. Bende kendilerine teklifte bulundum, bunu sadece Belediye Başkanımıza paylaştım, başkanımda sizinle paylaşmamı söyledi. İnegöl mobilya logosu ön ve arka kaputa yaptırılsın, yanına da İnegöl mobilya yazsın. Bizim taksilerimizde dışarı gidiyor. Böyle bir çalışma nasıl nakliyat arabalarına yaptıysak taksiciler de bu taşın altına elini koymak istiyor. Ben buradan sizler adına söz veriyorum, burada bulunan nakliyatçı arkadaşlar bu işin başında bu davetiyeleri çok kısa sürede yerlerine ulaştıracaklar, bununda meyvesini fuarda göreceğiz. İnegöl mobilya sektörü her geçen gün büyüyor, daha da güzel yerlere geleceğiz? diye konuştu.

 

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Korkmaz, ?İnegöl´de mobilya satılırsa buradan berberi de faydalanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız geçen sene fuarı Bursa´ya taşıyalım demişti. Kesinlikle sizin de razı gelmeyeceğini biliyoruz. Bu lokomotiften, bu işten burada faydalanıyor, berberi de faydalanıyor, oteli de faydalanıyor.Buradan hepimiz nimetleniyoruz. İnegöl olarak büyük bir yeriz, büyük bir ilçeyiz, ilçe demeye dilimiz varmıyor ama büyük bir ilçeyiz.Hepimize düşen görev neyse mobilya ile alakalı elimizden gelen her şeyi yapacağız? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19