www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Değerler Eğitimi Dersleri Başladı

Değerler Eğitimi Dersleri Başladı

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde çocukların kişilikli, karakterli, inançlı, dini ve ahlaki değerleri yüksek bir birey olarak yetiştirmeleri için değerler eğitimi dersleri verilmeye başlandı.

15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrası devlet tarafından FETÖ terör örgütünden el konularak İnegöl Belediyesi´ne tahsis edilen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinin arka kısmında bulunan ve ayrı bir girişi olan binada teşekkül ettirilen Beşinci Mevsim Kreşi, ilk eğitim öğretim yılını dolu dolu geçiriyor.

Bugünün yarını; yarınını umudu olan minik yavruların en güzel şekilde eğitim aldığı Beşinci Mevsim Kreşinde son olarak değerler eğitimi konusunda dersler verilmeye başlandı.

ÇOCUKLARA HER TÜRLÜ İMKÂN SAĞLANIYOR

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde gerçekleştirilen değerler eğitimi dersleri hakkında açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ?Beşinci Mevsim Kreşinde çocuklarımızın her açıdan gelişmesi için her türlü imkânı sağlıyoruz. Kreşimizde 3-5 yaş aralığındaki yavrularımız eğitim alıyor. Ailelerimizde canından çok sevdikleri evlatlarını beşinci mevsim kreşimizde emin ellere teslim etmenin huzurunu yaşıyorlar. Bu güzel mekânda geleceğimiz olan yavrularımıza sıcacık bir ortamda her türlü imkânı sunmaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim? diye konuştu.

DİNİ VE AHLAKİ EĞİTİM

Geleceğimiz olan yavrularımızın milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sağlayacak bu anlamlı etkinliği önemsediklerini belirten Taban, ?Beşinci Mevsim Kreşinde Dini ve Ahlaki eğitimin daha sağlıklı olması için öncelikle İlçemiz Müftülüğünden kurumlarındaki öğretmenlerinden yararlanılarak Dini ve Ahlaki değerlerinin oluşumu ve gelişimi için değerler eğitimi verebilecek öğretmen desteği istedik. İlçemiz Müftülümüz de konuyla ilgili gerekli hassasiyeti bizlere karşı gösterdi. Sabah haftada 6 Saat, öğleden sonra da 6 Saat olmak üzere toplamda 12 saatlik Dini ve Ahlaki konularla ilgili Değerler Eğitim desteği için 2 bayan öğretmenimizi görevlendirdi. Müftülük tarafından görevlendirilen Öğretmenlerimiz her gün sabah 1 Saat, öğleden sonra da 1 Saat olmak üzere her gün 2 Saat eğitim vermeye başladılar.?

VATANINA, MİLLETİNE VE BAYRAĞINA BAĞLI BİR NESİL

Kişilikli, karakterli, inançlı, dini ve ahlaki değerleri yüksek öğrenciler yetiştirmek için sosyal belediyecilik anlayışımızla var gücümüzle çalışıyoruz diyen Taban, ?Beşinci Mevsim Kreşimizde Bugünün yarını; yarının umudu olan minik yavrularımızın vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, çağı yakalamış, nitelikli ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri için farkındalık ortaya koyan bu tür etkinliklere bundan sonra da devam edeceğiz. Bu vesileyle kreşimizdeki yavrularımızın dini ve ahlaki değerlerinin daha sağlıklı olması için hayata geçirdiğimiz değerler eğitimi derslerine vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı İlçe Müftülüğümüze şükranlarımı sunuyor, yarınlarımız olan çocuklarımızın her açıdan en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen her türlü imkânı sağlayacağımızı buradan bir kez daha ifade ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19